Wednesday, July 31, 2013

... cik bed ...


As salam....

Cik Bed in da house.....



See ghopa dah macam cik bedah kan... aishhhh ada-ada jer si kecik ni.... baru dapat kasut baru... ibu dia yang nak beli tapi tak terbeli, anak nye lak yg dapat.... 

Di pow nye si ayah sepasang kasut tinggi dgn janji manismu nak dipakai di dalam rumah jer... kita tunggu dan lihat hurmmmm....


Tak padan dengan kecik dah nak pakai kasut tinggi.... girls will be girls kan tapi kita as parents tetap kena guide, praise, tegur or larang apa-apa yg patut....

Have a lovely lovely day uolsss...


18 comments:

lieyalatif said...

hahahaah...comel gile tau sapphire...dgn posing mcm tu dah mcm kak bedah nak lari kene kejar ngan peminat jek ha heheheheeh.....

kite dulu gitu le sis, kalo kasut baru, sampai pakai bawak ke tdo hahaahahahaha..kemain sapphire tahun ni berkasut tumit yeak...cute!

Lyn Yusoff said...

kids nowadays..
mmg pandai bergaya.. sama dgn my niece gak. dia yg paling over

Dee said...

cantik..cute lak tu cik bed tu..pinjam sehari boleh? bukan kasut..cik bed tu lah..hihihi..

eima said...

kemain melaram ..aunty yg dh nk kertu ni pun tak pakai heels tau .... huhu

pena rozie said...

Budak2 sekarang dah pandai bergaya.....

lizz said...

dah macam model sapphire posing tu...lawa la kasut dia...

JunAina said...

Alahai comel ja. Anak2 tengah membesar macam tulah nampak mak pakai kasut tinggi depaa pun naklah jugak.

Kesuma Angsana said...

hehehe samalah dgn adik req nak bertumit raya ni !

Wak Gelas™ said...

chantek dan padan kasut tuu..,ehHHee

Cho Zila said...

cantik sesangat lertu... suka tengok .. kita yang dewasa ni pun cantik kalau gitu..

GREENJADE said...

kaki putih pakai apa kaler pung somel jek cik bed nih..hehehe

tu dah berlari2 dah x sabo nak beraya dah tu mama..heheh

wahida said...

ekekek...lawak lah n3 ni kak...ingatkan siapa lah cik bed tu tadi..rupanya sapphire...comel la kak dgn kasut dia tu, dgn gaya dia tu...alahai...comel sgt!!

Teena Tna said...

Wah, pandai nye dia posing....
Sy kecik2 dulu pun excited mcm dia jugak bila dapat baju baru, kasut baru, sume yg baru lah...

ainnoraini said...

Pandai bergaya yee..comey plk tuu...

MaMa Rey said...

comeelllnyaaa...
suka tengok gaya dia..:)pandai dia pow2 ye..hehe

Ati Masrif said...

assalamualaikum sis,

kalau rupa dah kiut tu..buat gaya apa pun tetap comel...hihi

nampak gaya kasut tu lebih mahal dari kasut kita yek.. :)

MulutPayau said...

Comelnya...
Budak2 Skrang ni mmng pandai bergaya...

ch@ said...

amboi, comel betul. bawak tidur ke tu. siap pose lg, tak tahan btl.