Wednesday, July 24, 2013

... banyak lagi ...


As salam....

Jom cuti jom.....

Jengah balance cuti ku, yabedabeduuuu banyak lagi .... apalagi jom cuti jommmmm :D  Cuti raya lum apply... tapi rasanya nak bercuti lah esok lusa.....cuti banyak kannnn...Uols cuti raya nanti brapa hari?

Ok lah .... selamat bekerja & berangan utk bercutiii....

17 comments:

lieyalatif said...

fuh mmg byk tu sis....jom sis kite cuti sakan ...lagi pun sekali dgn cuti sekolah anak2 kan so bolehlaa spend cuti lame sikit...beraye sakan sambil bawak anak2 jalan....

lieya amik sehari sebelum raye tu, pastu seminggu lepas raye...haaaa mmg sakan laaaa cuti...hope bos redha jek PA die cuti lame sikit ekekeekekeke

Kniedaz said...

wow wee...banyak tu sis! Ida cuti isnin, selasa, rabu...Balik kampung awal boleh buka n sahur dengan mak dan adik2 di kampung..tahun ni giliran kampung Ida dulu...lagipun kan Yana ada di kampung..mestilah cuti awal..rindu wooo ^_^

atty's said...

salam sis..fuh..byk lagi cuti nya sis.. apa lagi leh cuti sakan. happy weekend. :)

GREENJADE said...

perghhh kak...banyakkk tuuuu...boleh belayar keliling dunia ni..hehehe

ct rahani said...

mak ai banyaknya kak.. sy cuti suku dr akak pun x sampai.. klu sy ader cuti byk camtuh mau raya cuti 2 mnggu.. hehe..

Puan Ninie said...

banyaknyer cuti :)
kite cuti ehari pas raya je :)

lizz said...

banyaknyer cuti dier ....saya ni cuti ciput jer ni....jealous i tau...hehe

Kesuma Angsana said...

amboi byk cuti tu !... leh apply lebih tuk raya ye

eima said...

amik cuti 30 hari sepanjang syawal pun masih berbaki tau .. byk tu

Zul Fattah said...

perghh.. sbulan lebih cuti..? boleh raya sakan r lpas ni..

wahida said...

eiiii, jeles je tau dgn org yg byk cuti ni...huhu...

saya tak amek cuti raya pun kak, sbb cuti dah tinggal sikit....huwaaaaaa....

Lyn Yusoff said...

syoknya still byk cuti...
happy holiday sis

Daddy Ziyyad said...

Saya rasa, saya nak bercuti seminggu aja raya kali ni..cukup la...hahaha

CikPuanHaLia said...

Banyaknya cuti u sis..jual kt i sikit boleh? ;)

zahidahwahid said...

syoknya banyak cuti.... *saya dah rasa bosan duduk rumah tak buat apa-apa -.- *

MaMa Rey said...

wah banyak cuti tu Rasp..

Mummydearie said...

Best nyer byk cuti. I pun still ada cuti lagi :) Lemme count again...alamak, sebelah tangan aje tinggal nih!