Monday, June 10, 2013

... uncertain ...


As salam...

Monday bluess... takde maknanya blues bagai plus ahkak pakai pepel today *ihiks*.... well, ekceli macam takde mood sangat...nak update blog, lupa lak nak bawak cable bagai...celoteh tanpa pics adalah tak best....

Me rasa cam tak syiok sangat datang kirja sebab kedudukan ku yang uncertain ni...ke mana arah tujuanku...pada siapa akan ku report duty and bila nak start * me still kat opis lama, cuma bos jer bertukar or kemungkinan akan ditukar division.*   Rite now me working without a boss ...

* pics credit google *


Tu lum termasuk tetamu/opismate tidak diundang yang tak bosan-bosan datang untuk bertanya soklan-soklan cepukmas lagi.... nak kata no entry, kang merajuk lak kengkawan ku... so, tadahkan aje telinga and kalo leh nak je ku recordkan jawapan standard ku ni utk diulangtayang..hurrrmmm......

How i wish .............

Sekian, terima kasih .... hahahahahahaha... tetiba sekian terima kasih kan...iyelah, terima kasih ler mendengar celoteh ku yang takde hala tujuan ni......uols jangan blues2 ok.... have a lovely lovely day and try to make the most out of today....


11 comments:

lieyalatif said...

Auwww!!! Purple ye sis..sure sweet n comel nih heheheheh...daannn kebetulan sbb lieya pun purple todayyyyy heheheheh....

So sementara xde bos utk report duty ni sis boleh laaa 'rileks' jap...kang dah ade bos nanti mesti start membusy kan....

lizz said...

mesti comey pakai purple tu saya hari ni pink mood gegirl.....
tak per rilek2 dulu k...

LiYa HaNiF :: said...

hehe sabo je lah... :)

Daddy Ziyyad said...

kerja tanpa boss?

wowww!

:P

Dee said...

takyah pikir2 sis..pikir2 stress..tunggu jelah sambil goyang2 kaki..rilex..walau dalam hati ada debor..huhu..

wahida said...

hari ni pun saya lupa bwk cabel camera bagai...nasib baik ada beberapa gambo dlm hp...huhu...
mmg tak best bercerita tanpa gambar kan kak...

sw33tdarling said...

sis.. nanti dah bwk camera pls share gambar kat my house.. my camera punya capture not so gud laa...

atty's said...

harap u happy je sis kat mana u kerja or sapa bos u nanti tau..
takecare..

Lyn Yusoff said...

boring jugak takde bos ni...

mamyharraz said...

kabel camera sy hilang
sabar jelah tu yg malas apdet blog
heran sy semua benda pun nak hilang skrg ni

sabar lah ya sis nnt mesti dpt jwpan dan boss baru :)

zahidahwahid said...

rileks sis... ketinggalan story saya ni... hehehe