Tuesday, June 11, 2013

... thanx to Wahida & Dee ...


As salam....

Today, tak nak cakap banyak....jez to say a million trillion thanx to Sis Wahida and Sis Dee for the souvenirs ..... ahkak suka banget!


Jam yg comei....


FMs


anddddd pen ado, key chain ado, bracelet pun ado....


Cepat or lewat dapat tidak menjadi masalah, *ater, i ni yg susah bebenor nak berdating dgn uols kannnn*  Well, it's the thoughts that counts....love you girls..... Kamsahamida!


13 comments:

Daddy Ziyyad said...

Cantik gila jam Monkey Forrest tu!!!!

Tahun depan saya rancang nak berjalan2 dgn family si Wahida tu..;P

mama ila said...

seronoknya dapat banyak hadiah..hehehe

lizz said...

waa bestnyer....banyaknyer sovenir dapat...

Rinna said...

Bestnyaa.. dpt FMs

:: Cik Viva :: said...

comel lak jam tu..
banyaknya gift..

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat cenderahati

Lyn Yusoff said...

bestnyer..

Dee said...

setahun lebih hutang tu..buat malu je lambat pass..sorry wahida..huhu..

wahida said...

eh ada n3 rupanya...takyah la buat n3 kak...buat malu saya je...heheh...

sori kak, lambat dpt hadiah...

p/s: kak dee, takpe kak...kesulitan dimaafkan...huhu...tengs kak dee sbb sudi pass kan barang2 ni...

atty's said...

mmg besh kan sis ,kalau2 sahabat selalu mengingati kita.

Kesuma Angsana said...

wah rezeki tu dear !

adianiez AIDA said...

FM !!! cantik !!! jeles !!!

zahidahwahid said...

jam tu lawa....