Tuesday, June 18, 2013

... spek emerald ...


As salam....

Hehehehehehhehehehehe... belum start dah gelak....aiyaaaaa.... memang dah sah I ada keturunan hulk ok..... petang semalam, masa kat opis, emerald called from asrama...katanya spek dia patah, tak termarah i tapi terusssss i gelak besor ok ...dia pun cam heran why ibu dia gelak sakan ....see, see proven kan w'ous ada keturunan hulk hahahahahahahhahaha.....

After opis, berdesup pegi kat dia and bawa dia ke kedai spek yg berdekatan.....Ni speknya....gambar tak clear sorry... patahnya kat tepi sebelah dgn skru *tak nampak aaa tapi kat tempat yg i kotakkan tu* and lens spek pun tercabut sudah....

SA kedai spek tu cakap leh siap within 1 hour.... alrite cantik.... jom kita makan dulu..... bawa gi makan kat Burger Bakar Abg Burn kat Taman Dagang, Ampang....


Dia & Sapphire jer yg makan, burger ayam & sosej.  Kebetulan SH & i, dua2 had a late lunch, so  masih kekenyangan....Sedang elok dia habis makan, SA kedai tu tu call cakap spek dia siap.....


Emerald with her new spek, syukur ada promotion utk student...all in RM199... lepas dah amik spek hantar dia balik asrama.....Sib baik ler asramanya dekat jer.... kalo jauh, nak tak nak, tunggu jer lah sampai wiken  baru leh buat spek tu.....

Gitu lah al-citer keluarga hulk malaysia....muahahhahahahahahahaha...


9 comments:

lizz said...

nasib baik dekat boleh ler nak tukarkan spek emerald kan...kalo tak kesian kat dier...
saya memang teringin sangat makan burger bakar abang burn tu,,,

hamboi family hulk yek...jangan marah ni kang bertuko hijou i larikkkkss hehe

Lyn Yusoff said...

hehehe..
nak gelak jugak...

Dee said...

hahaha..ni bukan keluarga super heroes eh..kalau ye..saya takut nak bergurau senda ngan keluarga ni..hahaha..

Dee said...

btw sis..i mmg tak tahu tau harga kt kedai tu..tp my fren kata reasonable..

Kniedaz said...

hehehe..nasib baik dekat...teringin nak makan burger bakar tu..

wahida said...

hahaha...kali ni betul2 saya percaya uolsss ada darah hulk...wakakaka...

lieyalatif said...

lieya pun golongan rabun sis...pakai spek dari darjah 6..mmg pernah jadi kes mcm nie..rasenye mmg wajib laa stenbai lagi satu spek sis...sian plak kat emerald kan kalo ade emergency gini....seb baik sis dekat leh bawakpi betulkan....

wahh kemain sis pekena abg burn..lieya dah rase tapi mmg tak kene la ngan tekak sis...patty kering...meatball pun kering n sejuk keras....rasenye kene gi try kat branch lain kot kan....

Sharinginfoz said...

bagus juga ada promotion spec tu untuk student kan

zahidahwahid said...

kena scroll bawah dulu baca story lain.. baru boleh bantai gelak... hahha