Monday, June 17, 2013

... patah lagi ...


As salam....

Ahkak rasa ahkak ni memang ada keturunan hulk lah.... aritu kes patah kunci rumah ....kali ni lak ntah apa nama ni, pemegang pintu kete lak yang patah akak kerja kan hehehehehe..sorry my darling SH....kete dia lak yg kena huhuhuhuhu....fuh! sib baik dia tak marah, katanya dah benda nak jadi kannnn...lega! ......

See dah lopong...ehhhh bukan akak yg lopongkan gitu...ni dah dilopongkan oleh pekerja kedai aksesori kete tu.....


Dah siap pasang yang baru... tak sama kaler... kaler hitam...tapi ok lah skali pandang tak prasan.... sib baik murah...


Total damage RM37, siap pasang .... now nak buka kete memang i is very the careful....lemah gemalai gitu sbb takutttt hehehehehehe....

Oraits jom keje jom......have a lovely monday!



10 comments:

Kniedaz said...

hehehe..nasib baik cik abang tak marah..

atty's said...

eh senasib lah kita sis..pemegang kete i pun patah ..lom tukar lagi..lunch hour nanti baru i g repair .

wahida said...

akak ada keturunan hulk? wakakakaka...statement yg tak menahan....gelak guling2 saya kat sini....wakakaka...

Lyn Yusoff said...

ganas nyer akak..
heheheh

Dee said...

ganas sungguh..hihihi..

GreenJade said...

keh3 statement x boleh belah lah kak.

hihi seb baik la pemegang yg patah..x dpt byg kan kalu keta incek abg patah dua..hihihihihi

ismaliana sulaiman said...

aduhaii sis.. sya nk gelak pun ada...kesian pun ye jugak.. x tahan ayat 'keturunan hulk' & nk buka pintu kene lemah gemalai tu.. buat sya sengih2 sorang dpn screen ni.heheeee...

Kesuma Angsana said...

hehehe biasalah tu !

~ Lady ell ~ said...

How come? Hehe ada gangguan gangster leh la minta bantuan u sis.hehe

zahidahwahid said...

selalu berhati2 bila buka pintu keta lepas ada member terpatahkan pemegang pintu... hehehe