Wednesday, June 19, 2013

... Miss Chatterbox ...


As salam...

Citer ahad lepas....gi amik Report Book Sapphire.... Dalam fail tu ada exam papers yg dia dah buat plus her Report Book...

Syukur dari study ok.... tapi i cakap kat cikgu...apa yg dia tak ok...i nak tau.... iyelah baru lah kita leh betulkan kannnn...kalo setakat nak tau ok jer baik tak yah.... the only BIG problem wif her is jez that dia banyakkkkk cakap.... sambil buat keje sambil pokpek.... kekadang lambat habis keje sebab asyik sembang jer....

Memang i tak nafikan Sapphire ni banyak cakap sampaikan we satu famili gelarkan dia Miss Chatterbox...tapi rasanya bila wif outsiders dia kureng skit lah nak bercakap tu..... haiiisshhh tak tau ler camna nak kawal pokpek dia tu...

Okez darls...have a lovely day k and take care....


7 comments:

ismaliana sulaiman said...

samalah sis dgn anak lia yg no.2 tu.. adoii..cikgu dia kata mulut mcm cik kiah..pot pet pot pet... (ikut sapa lah tu..hehehee)

lizz said...

samala macam sara...mulut pokpek ader jer mender dia nak bercakap...lepastukan buat kerja takmo berenti...tapi orang kater budak pandai ckap cepat dapat bila diajar...insyaalllah kan...

Lyn Yusoff said...

samalah dgn my niece kat rumah tu..
mulut mengalahkan mak nenek.. heheheh

nieda said...

Belajar rajin2 ya...

*SiRibenMerah said...

rindu lak kat dia..
semakin besar makin jelita la..
aummmm~

Nora Karim said...

tak pe la... kalau dia diam je pun kita risau juga... layankan je la.. heheh

zahidahwahid said...

rasanya lagi better yang potpet kot daripada diam tak bercakap..