Tuesday, June 25, 2013

... mengemaskini ...


As salam...

Memandangkan wiken bebaru ni we tried to stay indoors lebih....dapatlah i 'mengemaskini'kan my brooch.... andddd membetulkan apa-apa yg patut....


Batu berlian *ihiks* yang tercabut tu, semua dah settle digamkan balik.... bagus gak dok rumah ni...banyak lah benda-benda remeh temeh yang dapat i buat....


10 comments:

Kniedaz said...

uiiii..rajinnya....kalau saya, kalau dah tercabut, simpan je la huhu

Dee said...

i antar kat u i punya boleh? kehkehkeh..

SYANI said...

Rajinnya sis, Kalau saya yang dah tak elok semua buang je...

lizz said...

memng ajin la dier...saya punyer brooch pun banyak gak yang rongak...malas tul nak baiki...

Kesuma Angsana said...

amboi rajinnnyer hehehe!

Ratu Hatiku said...

Rajinnya...saya nak buat mcmtu batu ntah ke mana2 hilangnya..uhuhuhu

LYAfrina said...

hehe..kalo lya dh malas nk tempek2 semula..

Lyn Yusoff said...

klu ade kat rumah, mmg semua benda even yg remeh2 pun dibuat..
rajin u sis :)

ABOUT US said...

rajin sis rasp ni. tak terfikir pulak saya.kalu saya entah mana2 le saya 'tercampak'...ahaks :p

Nora Karim said...

mak aii rajinnya... kalau saya... saya beli lain je.. hahaha sebab sure tak tau mana pergi dah berlian2 tu...