Thursday, June 27, 2013

... limau bali ...


As salam...

My fren went to Ipoh and bawa balik 3 biji Limau Bali ipoh mali tapi kat Bali takde lak limau ni .... so, apa lagi... letak kat pantry opis and w'uols kerjakan....hasilnya....tad ta daaaaa...


Limau bali 'disaluti' kicap cili padi perggghhhhhh dap ooooo ... geng, kalo ke Ipoh, sila bawa balik lagi ye hehehehehehe....


13 comments:

lieyalatif said...

pergh siiiiisssss...terus merembes ailiyo lieya tgk pic nie...

pes time ni tgk gaya makan limau bali mcm nie...biase lieya makan biase2 gitu2 jek....pes time tgk makan ngan kicap cili ni...tapi kompon sedap ni kan....terase2 kat hujung lidah ni hah hehehehehe

betul tu sis, kalo pi jalan2 perak mmg wajib beli limau bali ni...kat area kite ni susah nak cari kalo tak kene musimnye kan sis...

Masni Syafie said...

menyelerakan...dah lama xmakan lumau bali...huhu..
masam2 manis pedas...walaghh..!!

lizz said...

ermmm...terlio ni haa...dah lama x makan limo bali gini...sedapnyer...

ABOUT US said...

ya rabbi sis..dia dok menayang limau bali la pulok..aduhhh sy pun suke tabur kicap ni sis..sama pulak selera tekak kite..huk3

Kniedaz said...

tak pernah pulak makan limau bali style ni...sedap ke?

Dee said...

i tak berapa suka limau bali..sedap eh..

eima said...

aku pun suka mkn cam ni .. mmg sedap lahh terliur wei

:: Cik Viva :: said...

Ishhh...nape la sedap sangat nih???

Lyn Yusoff said...

tak pernah try mkn dgn kicap cili padi lagi..
sedap ker sis??

Kesuma Angsana said...

hohoho yang ini mmg mabeles giler lah !

Amanda Suria said...

Ye la ..apa rasa erk makan mcm tu...x rasa pelik ke..

Rasp said...

Kniedaz,
: tekak i sedap jer sis, heheheheh..

Dee,
: tekak memasing kan....

Lynn,
: akak suka jer camni...makan saja pun sodapppp...

Amanda Suria,
: hurmmm x rasa pelik...rasa manis, masin & pedas...ngam2 jer dgn tekak ku :)

Nora Karim said...

amboih sedapnya... kecur air liur ai... haih!