Friday, June 21, 2013

... keropok ...


As salam....

Sebelum me menghadirkan diri ke  rumah Amy, me ada order 2 paket keropok tru her,  .... Stok kat rumah dah nak habis... kat rumah i memang ada stok keropok ni... Layan ooooo makan keropok cicah sos sambil layan tv....

Ni keropok yang diorder.....


And keropok yang telah berjaya digoreng dan di-ngap berjemaah hehehehehehehe...


Now tinggal sebungkus..... hurmmmm patut order lebih kannnn....

Ok uols...Wiken ni try to stay indoor and lessen outdoor activity k... sbb jerebu is getting worse ni.....take care and have a great weekend :) ....


15 comments:

Masni Syafie said...

stok keropok ganu memang sentiasa ade di rumah...buat2 judapan smbil layan cite di tv..hehe

lizz said...

saya pun suker makan kopok...nampak kemain sedap tu ader hitam2 tu tandernyer banyak ikan...errrmmm memang sedap....

wahida said...

layan depan tv mmg syok ni kak...mmg tak sedar dah habis...

Lyn Yusoff said...

keropok jenis gini sedap..
klu yg putih2 tu kerasnya ya rabbi..

have a good weekend sis :)

Dee said...

dee pun beli 2 sis..tapi tak goreng lagi..

Puan Ninie said...

kan sis :)
sok nak bw phea g cucuk je kat spital :)

LiYa HaNiF :: said...

sambil layan tv pastu makan kopok ni bestkan... :P

Daddy Ziyyad said...

keropok ni, selalunya saya kirim kat adik ipar yg kerja di Tganu belikan...beli sos nya sekali..mmg sedap :)

Mak Su said...

my favorite :)

MaMa Rey said...

kopok ni best makan sambil tengok tv kan..
ya la jerebu makin menjadi

hainom OKje said...

Nampak sedap keropok tu Rasp...OKje suka gak keropok ni...Rasp beli kat mana yeh?...Susah nak dapat keropok yg best mcmc tu

Amanda Suria said...

SA pun suka keropok ni..dia ada isi2 ikan kan..alamak bestnya..mn nk cari ni..

adianiez AIDA said...

jiran aida org terengganu.
so aida memang selalu la dpt stok kepok terengganu :-)
i like...

zahidahwahid said...

bestnya... lama tak makan keropok goreng2 sendiri ... asyik makan jajan jak... huhuhu

ABOUT US said...

cicah dgn pencicah kopok perghhh mmmg heaven layan masa senggang :)