Friday, June 7, 2013

... jeruk salak & asam kelubi ...


As salam....

Jemput makan....

Jeruk salak & asam kelubi.... sedappppp sangat.... fresh from the paket hehehehehe...ole-ole dari opismate yg bercuti ke Penang.... ada lagi dlm tupperware besar...ni setakat amik skit utk jamah2 kat meja yum yum yummylicious....

Next week confirm jalan jam semula sbb dah habis cuti sekolah kan...2 minggu rilek jer datang jer...jalan clear...so next week sila kuar rumah awal ok....

Till ketemu next week....have a great wiken...

13 comments:

Azian Elias said...

we all pun tgh syok makan jeruk.. tapi beli kat Cameron Highland.. Jeruk Madu Pak Ali.. memang sangat baik punya..

Kesuma Angsana said...

dua2 KA suka sgt hehehe!

Lyn Yusoff said...

sedapnyer..
kelubi tu Lyn suka..

CikLily Putih said...

suke beli tapi tak suka makan

Dee said...

btw..pasal ayam yg kita order ganjil tak boleh tu..dee agaklah ye..ayam tu dorang potong 4. Kalau ganjil..lagi 1 part dorang tak serve kat orang..dee rasa dorang goreng panas2 kot..dah sejuk tak serve..demi menjaga kualiti..dee agak jelah..logiknya gitulah kot..dee tya jugak..tp dia tak jawab..buat dek je..bz time tu..ramai org makan..

asam kelubi tu nampak sedap tapi dee kurang sukalah sis..hehehe..

wahida said...

jeruk pak ali kah?

Amanda Suria said...

Jeruk kelubi? Wow....lama x mkn..ingat lg if balik sekolah sure beli..best sgt..ya allah dh puluh tahun x mkn...

nini said...

adoiiii....cam sodap aje ni....

eima said...

suka kelubi tp dah lama dah tak mkn jeruk ...rasa nye tatau la...
sejakngandung alisha mmg totaly stop abis....

LiYa HaNiF :: said...

sedapnya kalau dpt makan asam time2 gini hehehe

lizz said...

meleleh ailio biler nengok asam2 gini...ermmmm

akuzle ayu said...

Kecur or kecur.. Selamat kuar umah awai balik sis..heheh

zahidahwahid said...

asam kelubi? macam asam payak jak....