Monday, June 24, 2013

... jerebu ...



As salam...

Amacam pagi ni?  Sihat tak semua?  Jerebu makin teruk skarang ni...walaupun dok rumah, rasa tak selesa sangat sangat... boleh bau asap sentiasa kan... dan dan tu rasa cam nak fly gi London amik udara fresh kat sana hahahahahahahaha...

See pagi ni me gi keje.... me memang guna AKLEH utk ke ofis....slalu naik-naik jer AKLEH dah leh nampak dah KLCC....tapi nie dekat nak sampai dgn tol dah...tapi tak nampak-nampak KLCC pun lagi....

Area yang i kotakkan tu lah sepatutnya KLCC .... isk isk isk......tak leh ku bayangkan keadaan penduduk kat area muar, ledang bagai....kesian kat dorang kan...

So, sila minum air masak banyak-banyak, stay indoor, pakai mask....semoga hujan turun and the weather returns to normal soon....

Take care ya uols....and selamat bekerja *bestnya jadi student, leh coti dok rumah* .....


13 comments:

Kesuma Angsana said...

KA demam dua hari gara2 jerebu ni !

hainom OKje said...

tulah Rasp...semalam mmg teruk area Cheras ni..sebelum ni rasa kurang...mmg patut pun diaorg cutikan...

Dee said...

take care sis..i kat sini pun dah batuk2..

Lyn Yusoff said...

take care sis.. lyn pun dah start pening n flu dah ni...

Kakcik said...

Selepas seminggu tak masuk pejabat, pagi ini faik bertimbun atas meja. Kalau esok kakcik ambil EL, aci tak? Penat ni, dada pedih!

lizz said...

makin teruk lak...kat perak ni pun dah macam teruk jugak tapi anak2 masih lagik gi skolah...
saya hari ni mc tak sihat...huhu..

*SiRibenMerah said...

Take care sis.. iyra da sakit tekak n gatal mata.. huhuhu..

Amanda Suria said...

Seremban pun dah teruk..balik kl lg teruk rupanya...

Daddy Ziyyad said...

KLCC hilang!!

adianiez AIDA said...

kat melaka da masuk minggu ke2. aduuuhai, tak larat da halang asap masuk rumah. penuh habuk. kereta kat luar pun dikerumuni habuk. anak2 da start batuk!!!

Kniedaz said...

kat Penang pun dah kelabu ni..angin dah bawa sampai utara ni huhu

zahidahwahid said...

rindu nak tengok pokok yang hijau... huhuhu...

*i'm back ^_^

ABOUT US said...

Alhamdulillah hari ni makin ok. moga hujan terus turun. sabtu pegi rumah adik kt kl..mmg x nampak klcc dr balkoni rumah dia. hilang ditelan jerebu.hehe