Friday, June 28, 2013

... frust ...


As salam...

Frust tul lah.... my external ni buat hal plak.....tak leh read .... tak tau naper...


Udah ler dalam tu banyak drama-drama korea gambar-gambar kenangan and gambar utk bahan blog.... i hope idok ler rosak  ... jap lagi nak tanya geng IT opis i ni, hopefully leh recover or save .... sesungguhnya i  frust hukhukhukhukhuk ..... 

Ok uols have a lovely lovely friday.... esok dah wiken...jerebu pun dah almost gone so have fun and take care!


8 comments:

Kniedaz said...

alamak...kalau tak boleh retrieve balik, rugi giler tu hehehe...selamat hari jumaat sis!

Rinna said...

Sabo je laa.. hubby dulu pun penah kena cam tuh.. tapi tak sure laa leh read ke tidak..

eima said...

tu pasal slalu wat backup dlm DVD klu bab gambo la .. klu program terpaksa la ....

GREENJADE said...

alahai hrp2 dpt read blk..sy kalu foto2 back up kt DROPBOX jek..hehe

Dee said...

harap2 boleh read balik..lepas tu beli baru tau..

LYAfrina said...

mintak2 selamat la pic2 tu..syg sgt tu..knangan blake.. lya pnh kna thn 2009.. dh la pic asya waktu tu..tp x dpt diselamtkn..mmg frust n sedih sgt2..

Nora Karim said...

saya dah 2/3 kali kena macam ni.. huhuh mmg tragis... harap2 boleh retrieve balik benda2 dalam tu...

lieyalatif said...

alamak sis...kite plak yg berderau bace hah...jgn le buat pasal nak rosak sampai semua hilang dlm tu...lagi2 pic lame2 ngan korea drama tu...try la sis pi anta repair ke ape....selagi boleh diselamatkan kite usahakan...kalo tak menangis laaa khazanah kesayangan hilang nanti heheheeheh