Thursday, June 20, 2013

... birthday Ika & Zaim ...


As salam....

Ahad lepas, we pegi rumah Sis Amy .... dia buat birthday celebration untuk anak2nya, Ika & Zaim....


See, baju Ika pun berlayer2 cam kek jelly,  comei kan.... and Zaim lak best sebab dia mau jer kat semua orang...no hal...good boy betul dia.... Sapphire sibuk plak dok main game ... soh bergambar pun buat dono....

Ok time to potong kek, .......



Food spread macam2 ado tapi main course nya adalah Bakso Mabeles & Nasi Dagang Yummylicious.....


Nilah my 1st time makan bakso tau ....fuhhhhh i tell you.... memang mabeles.... sib baik i ni jenis pemalu gak aaaa so makan beringat2 ler kat orang belakang...kalo tak ingat mau 2, 3 kali repeat ok hehehehehehhehehe....


I tak dapat stay lama coz dah promise Aqua to see him petang tu...sempat jumpa dgn Sis Dee jer...yg geng Pelangi lain baru on the way huhuhuhuhuhu...me cannot wait, got to make a move... sorrryyyy darls.....


Amy, thx ek atas jemputan and for the lovely food spread.....I miss my Pelangi girls....tapi thanx to wechat group, dapat kita sembang2 kat situ selalu....

Take care uols....


15 comments:

*SiRibenMerah said...

bestnya.. meriahnya..
ouh baru saya tau..
tanpa saya pelangi lebih meriah rupanya..
kehkehkeh~

well,
sorry byk2 kak amy coz time neh attend majlis bertunang kazen..
me jd driver abah bunda mmg terkejar2 nak ke sana sini..
dah la keje mlm, langsung tak tido sampai masuk keje malam neh jugak..
adeshh~

apepon, happy belated besday to zaim dan ika..
moga Allah memberkati kita semua..

Dee said...

happy birthday ika and zaim..mmg food sedap2 kan sis..mujur i sempat grab u..hutang byk nak kena langsai..hahaha..

lizz said...

kemain lawo keknyer tu...
waa ader dee jugak ek.

wahida said...

hepi belated beday to ika dan zaim...

sori amy, tak dpt dtg...aku kan bini VVIP...memanjang sibuk kekdahnya...haha...

btw, tengs amy atas jemputan...

eh, ni blog amy ke blog sis rasp? ekekek...

tumpang komen kat sini lah ye kak rasp, kat ofis tak leh bukak blog si amy tu...huhu...

Lyn Yusoff said...

tu lah tak dpt dtg..
klu tak dpt jumpa sis lagi..

sw33tdarling said...

fuhhh lawas layan gambar kat sini terang & bagak

penyisir rambut said...

epi besday! cantik nye kek tu...

eima said...

wahhh meriah ... syok nye dpt pi besday party blogger

Kesuma Angsana said...

wah meriah sekali 2 org sambut birthday ni

Nora Karim said...

meriah juga... makanan pun nampak sedap sgt.. huhuhu terliur...

barakallahufiq to ika n zaim... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin...

Kniedaz said...

mesti birthday girl & boy happy hari tu

Rinna said...

Waahh meriahnyaa tgk makanan pun sedap2.. :)

LiYa HaNiF :: said...

wahh bestnya... bila jumpa liya lak nie... :)

hainom OKje said...

kek tu kalau nampak anak OKje mmg suka tu...

zahidahwahid said...

bestnya...