Thursday, May 30, 2013

... trick art museum ...


As salam....

Today me start kirja dah, habis sudah cuti sekolah ku...bestnya pada mereka-mereka yg masih bercuti kann.......ok malas nak celoteh lelama...meh layan pics...ini entry banyak pics ok harap bersabar ye *wink*...jom jom tengok destinasi sebenarku sebelum aktiviti memanah tu *lokasi sama, sebelah menyebelah jer pun hehehehe* ....

Trick Art Museum di ICity, Shah Alam....



Mirror, mirror on the wall, who is fairest of them all...me or my image??? hehehehe...


One pic tapi macam2 pose leh buat...


One of my favourite pics....lariiiiiiikkkkkk.....



My lil' matador girl....


Wah, nak panjat Everest lak ni....



Caught red handed by the eagle....tak sempat amik telur dia .....



Semuanya ini di ICity.....



Ekceli banyyyyyaaakkkk lagi gambar-gambar yang diambil.....


Tak terupload lah kat sini.....memang best... and if pandai cari angle, memang gambar gempak aaa nampak real....

So, if sesapa nak gi, it's kat ICity, Shah Alam....entrance fee RM5per adult...child tak sure tapi hari isnin tu Sapphire masuk free .... Sila beli tiket kat kaunter tiket yg ada kat situ jer sebelum masuk kedalam.. I reached there dalam kul 11 pagi tak lah ramai orang plus ample parking .... 

Lepas puas berposing, baru we went memanah tak gi snow world sbb takut ler kan, panas-panas, masuk sejuk...kang Aqua demam kang, dah ler tengah exam...so lebih baik tak yah...next time jer.... tu je lah aktiviti isnin w'ouls tu.... a short but exciting outing....

Alright then, have a lovely thursday uols.... take care!


13 comments:

adianiez AIDA said...

wah!!! so interesting!!! ari tu gi icity sibuk aida layan snowalk tu aje... wajib gi museum ni!!! tq for sharing!!!

Dee said...

mmg best..dah byk tgk bloggers amik pic gitu...budak2 pun seronok..

ch@ said...

masuk wishlist lg. tggu arrizqi besar, baru best emak nak menembak. hehe. suka tgk sapphire nk kena panah tu. dgn yg ada kepak. kiut.

Kniedaz said...

Wah...yang ni best banget ni sis! Suka tengok anak2 sis bergaya

wahida said...

bestnya...nak bawak anak2 mai sini lah...

SYANI said...

Bestnya.. nanti nak ajak hubby pegi la bawa anak2.

Lyn Yusoff said...

icity??
lyn yg rumah sekangkang kera pun tak pernah pg lagi kak..
hehehe

Fizah said...

ramainyaa dah sampai...i is jelez sikit sebyk..hihu

lizz said...

baru tau...kretip dierang nikan...nak gi jugak la...

nini said...

wah...macam best aje...kat i city rupanya....=D

Kesuma Angsana said...

mmg menarik kan

zila said...

Wah dh mcm kt Korea

zahidahwahid said...

teringin nak pergi sini....