Friday, May 10, 2013

... terjebak ...


As salam...

Disebabkan Hello Kitty....dah terjebak gi McD...Sebenarnya agak lama tak jejak McD...


Kejadian dah lama, on the election day....selepas mengundi, me gi Aeon Wangsa Maju....terus dia nak lunch situ sbb she saw the Hello Kitty nye promo....well, gegirls kan dgn benda2 cute miut ni mana leh pisahkan kannnnn.... Next promo keluar kena avoid lalu depan McD aaaaa hehehehehhehehehe....

Have a lovely wikez uols and take care :)

14 comments:

Dee said...

budak2 sis..mestilah dia suka kan tgk hello kitty tu..dee pun dah lama tak gi mcd..lagipun anak dee prefer kfc..

lizz said...

seronok Sapphire dapat hello kitty yang cute tu....hari tu cadar barbiekan...

Kesuma Angsana said...

samalh dgn adik,,, hello kitty purple ni satu juga dirembat !

Teena Tna said...

Haha, lps ni jgn lalu dpn mcD lg la..
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

nieda said...

Comel..belum lagi ada koleksi hllo kitty mc d. Asyik tangguh je nk pergi. X dapat kumpul sampai 4 koleksi

lieyalatif said...

Lieya dah ade semua sis...x sabar tgu yg last nanti nih heheheh....tergoda jugak nak kumpul sbb die soft toys kan....hello kitty lak tu....mau x geram dibuatnye....

Sapphire makan nugget tu yekkk heheheh comel posing lentok ngan hello kitty heheheheh

eima said...

ari tu ade jugak nampak seb baik budak2 tu tak minat ...selamat

Daddy Ziyyad said...

Jujurnya, saya tak boikot McD.
Alasan saya mudah. Saya melihat bisnes McD itu pada skala kecil di Malaysia. Rata2 yg berkerja di McD tu siapa? anak2 muda Melayu Islam kita. Kalau McD kena pulau, bisnes McD di Malaysia merudum teruk, bukankah periuk nasi anak anak muda Islam melayu ini pun akan terganggu?

Bukan bererti saya sokong zionis laknatullah :)

Kniedaz said...

Tengahari tadi makan kat McD ngan geng ofis..nak beli hello kitty tu tapi kalau saya nak beli, kena beli 2 pulak..huhu..nantilah beli...
Saya setuju ngan fikiran Doc tu..kesian anak2 Melayu yang kerja di McD tu...sekurang2nya mereka niat bekerja daripada menganggur..

ainnoraini said...

Saya pun suka mkn kat mcd..suka dabelcis beger...sejak ank dah besar2 tak ada lagi nk mainan kat mcd...selamat maknya ni...

mamyharraz said...

kak sy teringin nak buat koleksi hello kitty nih..
tp bila mengenangkan bakal terjadi perang besar dgn ank bujang niat tu terpadam sobs sobs

bukan apa kang dia mengganas dgn patung ni sy yg naik hangin -___-

MaMa Rey said...

hehehe..lepas ni jgnlalu McD lagi..tapi kan budak perempuan mmg suka tengok benda comel2 mcm ni..

zahidahwahid said...

lama dah tak pergi mcd... hari tu pun just drive thru je...

mama ila said...

ehh..ada eh yg hello kitty nie..punyelah xtahu kann..hahaha..biasa drive thru...mmg xperasanlah promo2 yg baru...hehe