Monday, May 27, 2013

...tak mo ketinggalan ...


As salam....  

Camne gi opis pagi nie?  Jalan clear tak?  2 minggu cuti sekolah so jalan slalu clear kannnnn....Today sampai rabu, i coti tapi dok rumah je, tak ke mana.... but jap gi nak kuar gi jumpa Aqua kat Shah Alam...dia lum cuti still having his final exam...

Alkisah last week.... orang-orang disekeliling i semua gi berholiday obersea ok... opismate ada yg ke vietnam, ada yg ke bali and ada yang ke jepun....then SH lak pagi Jumaat tu lak off ke Phuket, petang ni dia balik lah.....dia ke sana utk program teambuilding ofisnya.... Sooooooooo, i pun tak mo ketinggalan gak... hari khamis malam tu.... ajak gak SH ke Bangkok..... hehehehe... taklah ke Restoran Bangkok Station jer *sambil berangan berada di Bangkok gitu* hahahahahahahahaha....

Gi dinner, me makan kuew teow ladna, share dgn Sapphire...disebabkan dish i sampai dulu, gambar food SH xdo....ye lah ladna harus makan panas-panas, baru sedap kan.... ala SH makan nasi goreng jer pun...so uols bayangkan nasi goreng apa2 pun kannnn hehehehehe.....


Sedap memenuhi citarasa tekak i.... ok dah gi Bangkok, perut kenyang jom balik ke rumah.... settlekan SH nye packing sambil ahkak meleleh air liur sbb kepingin nak folo tapi tak leh :D ....

Have a lovely Monday uols......till then...take care uols...


4 comments:

Dee said...

harga camana sis? ok tak?

akuzle ayu said...

Hebat sis g Bangkok. 1 malam settle.. Hihi

akuzle ayu said...

Hebat sis g Bangkok. 1 malam settle.. Hihi

Nana Liena said...

haha.. pi restoren thai pun okay..hehe