Friday, May 17, 2013

... resign ...

As salam....

Seminggu dua ni ahkak is the busy body .... aktiviti blog pun cam semputttt gitu... big boss i dah resign uwaaaaaaa ... so bizi settlekan paperworks itu ini plus packing his belongings...


Ni majlis farewell big boss....dia jumpa all staff, tu dia tengah baca doa :) yg lady tudung pepel tu wife big bos .... gambar blur lah plak.... takpe lah kira halal lah.... Now I'm waiting and wondering siapalah bakal penggantinya and samada I ni tetap posting sini or akan ditransferkan ke tempat lain....well, jadi kuli gini lah kannnn *sob sob* 

Sebenarnya, I tak kisah samada maintain here or transfer mana-mana dept coz to me, keje tetap keje... kalo diberi skop keje baru, kita blajar, kalo skop keje lama lagi lah senang kan....asalkan hujung bulan gaji tetaaaaap masuk hehehehehehe....

Ok lah...nak sambung pack-pack....ada sapa2 mau tolong tak??????? *wink*

Have a lovely lovely lovely wiken :D


10 comments:

CikPuanHaLia said...

Keje mana2 pn sama kan sis. Yang penting kita kena tau bawa diri..

lizz said...

betul tu kejer kat maner-maner pun samakan...janji dapat gajikan...

4feet8 said...

sy pun dah terasa macam nak beralih angin gak ni.. hehe..

Dee said...

semoga u dapat yg terbaik sis..amin..

Daddy Ziyyad said...

semoga dapat new boss yg best juga..:)

Kesuma Angsana said...

.. harap2 dapat bos baru yang ok yer..amin2 hehehe

Rinna said...

Harap dpt boss ygn lebih baik lagi.. kan..:)

lieyalatif said...

i sis!! i tolong u pack2 meh heheeheh

moga big boss u terus maju jaye yeak sis.....kite as org bawahan redha laa menerima bos baru heheeheh hope sebaik bos dulu kan sis...

hepi weekend sis...

AHMAD AFIQ said...

nak tolong ganti kerja hehe

Amanda Suria said...

dulu i pernah wonder boss baru gantikan boss lama i..mula2 mcm x leh terima..tp at last dia la yang banyak bagi support to me...share problems dan dia fight for his staff...im lucky bila dia la boss yang terbaik..