Tuesday, May 14, 2013

... pengaruh iklan ...


As salam....

Pengaruh iklan.....

Ini amoi kan dah lama request soh ibunya belikan "mentaga kacang Sunbear yg berkhasiat" ni... itu kata-katanya sendiri ok.... tu lah tu pengaruh iklan tv.... tapi baru last wiken i belikan... botol kecil rege dalam RM6 kot...tak brapa sure aaa....

Dia sorang je lah makan and katanya "Sedap & berkhasiat, kulit i pun licinnnnn jer" hahahahaha over kan, dah macam iklan ko bunyi amoi ooooiii....


18 comments:

mamyharraz said...

hehe bukan sapphire jer terpengaruh..ni haaaa makcik yati pun sama hehe cari sunbear merata sbb carving :D

*give me 5*

lieyalatif said...

Hahahahaha comel!!! Boleh jadi duta cilik ni sis....

Lieya kat umah wajib ade nutella...buat sapu kat biskut anak2 suke...peanut butter dieorg kureng...omaknye ni laa yg tukang perabis ...adoiyaiiii

Fizah said...

Sooo kiuutttt ;)

Dee said...

alahai..cute..sapu peanut butter kat skin ke sapphire..hihihi..

btw, i pun nak belilah..anak i fifi tu suka peanut butter..

eima said...

cerdik ..budak2 mmg mudah terpengaruh ngan iklan ... kjlu yg ok tak pe klu yg rosak minda habis

Kniedaz said...

hahahaha...kelass ko budak kecik hehehe

Lyn Yusoff said...

ape jer yg kt iklan kita yg besau pjg ni pun terpengaruh.. ape lagi budak2.. :)

ch@ said...

hahaa, rmh kita pun ada satu. Auni terpengaruh like sapphire. sabo je la. tapi bkn dia mkn pun, tak suka mentega ka[ang, emak jugala yg mkn.

wahida said...

kat rumah saya mmg mkn sunbear ni kak...anak2 duk mintak lepas tgk iklan jugak lah...dah berbalang mkn sunbear ni...beli perisa coklat dan peanut butter...

sapphire boleh jadik model iklan lah...geram je tgk...

Kesuma Angsana said...

hehehe budak2 skang mmg cepat terpengaruh dgn iklan2 ni

Cho Zila said...

sunbearni pun kita der beli sebab pengaruh iklan... tapi budak2tu kata tak sedap....

Daddy Ziyyad said...

Tu lah kuasa iklan! hihihih

lizz said...

waa kemain comel dier..makan dengan penuh gaya...

atty's said...

amboi sapphire..sampai melicinkan kulit ye..leh jdk model iklan nieh..

terliur unty nengok ..tgh posa..selera je nmpknya

Ratu Hatiku said...

suka dgr lagu iklan sunbear ni.. :P

Yati Ali1 said...

subear kena bayar ni...budak kecil selalunya jujur, cakap dari hati..hehehe

Rinna said...

Dengar iklan dah teruja yer.. nampak cam sedap jerk.. mentega kacang tuh.. :)

Teena Tna said...

Hehe..dah pandai lah dia..