Wednesday, May 15, 2013

... my lil' bubble gummy ...


As salam...

Dah lama tak check her height....2 weeks ago teman SH renew his passport so dapatlah check...


She's 115cm... terus rasa dah besar dah my lil' bubble gummy :)  how time flies huh......


11 comments:

Kniedaz said...

hehe..anak-anak ni memang sekejap je besarnya..

lizz said...

kejap jer kan dah besar...
sapphire ni comella pakai baju biru...

Kesuma Angsana said...

.. n maintain comey yer !

Ratu Hatiku said...

nnt kalah mama dia... :)

Wak Gelas™ said...

chomeyynyerr..ehHHee

ct rahani said...

cepat je rasanya anak membesarkan sis.. comel la sapphire.. :)

lieyalatif said...

Makin besar makin cantik sapphire ni sis heheheeh....

Lieya pun dah lame x ukur tinggi anak dare ni....tp perasan laa baju makin senteng hahahahaah

Ati Masrif said...

anak dara lagilah cepat membesar

tapi sapphire tetap paling comells :)

atty's said...

itulah..cepat je anak2 dah besarkan..

Daddy Ziyyad said...

Terus rasa nak ukur tinggi anak saya! haha

Dee said...

esok2 silap2 dorang lagi tinggi dari kita kan sis..