Thursday, May 23, 2013

... mengemas ...


As salam...

Moh tengok keadaan bilik opis i at this very moment!!!  S E R A B U T!!!! ....


Ofis serabut, kepala otak lagi serabut tengok keadaan semak ni....


Kiri kanan depan belakang semak....Fails tu nak diserahkan ke division yg leh re-use...dokumen2 yg tinggi tu dah dikeluarkan dari the fails and perlu dishred... Next week i nak cuti 3 hari, dok umah je....Tu yang kejar nak settlekan ni dulu....hopefully, by end of this month, habis sudah kerja-kerja mengemas ni... and hopefully jangan lah the new big bos being appointed by then....

Beli this small choc indulgence cupcake as a treat for myself....cam kasi energy booster gitu lalalalalala...

Sedap ke tak, lum tau sbb lum jamah....simpan jap gi baru nak makan, teatime gitu :) .....

Have a great loooong weekend and selamat beristirehat.... take care...

7 comments:

Daddy Ziyyad said...

banyaknya fail...:)

Dee said...

fail besar2 tapi isinya sikit..mmg standard size file besar2 gitu ke? huhu..selamat berkemas sis..

Rasp said...

Dee,
: fail tu semua, isi dah dikeluarkan...yg meninggi cam klcc tu...isi tu yg nak kena shred...

nini said...

sakan mengemas no...hehehhe

LYAfrina said...

wuhuuu.. ni mesti bos2 jugak ni kan..kan.. hehe

mamyharraz said...

banyakkknya fail
apapun bila dah habis mengemas mesti rasa puas kan sis :)

kek tu mmg sesuai di reward utk diri sendiri . nyamss

Nana Liena said...

memang betul2 dah kemas.. :)