Monday, May 13, 2013

... majlis aqiqah ...


As salam...

Boss SH menjemput w'ouls ke majlis aqiqah baby girl nye...buat kat Restoran Hadramawt, Jalan Ampang ko.... Syukran syukran....dapat makan free kat situ lalalalalala....

We went dalam kul 12.30....kiranya lunch terus lah kan, lega mak tak yah masak......

Food sedap tapi no pics taken sbb malu lah u, majlis bos SH maaa ....Menu yg dihidangkan nasi briyani plus ayam, kambing and daging mendy kot hahahaha buffet style so akak tak tau namanya specifically and the desserts ada tamriah, baklava, basboosa bagai....


TETAPI kan kalo tanya SH, citarasanya tetap setia dgn Saba Restaurant....tepuk dada tanya selera memasing lah..... apa-apa pun, tetaplah kenyang... Thx boss, next time jangan lupa jemput lagi k :)

Dapat gak ler me merasa makan kat Hadramawt ni....tukar lah selera skit...ni asyik-asyik lahhhhhhhh Saba Restaurant....sabo je ler :D

Wokez...have a lovely lovely monday....



9 comments:

Teena Tna said...

X silap sy dulu maher zain pernah buat show kt restoran hadramawt nie..tp x taw la cawangan mana..

lizz said...

waa bestnyer makan kat Hadramawt...
kalo saya pun suka saba gak...tapi sekali sekala tukar selerakan...
ermm rindu nak makn nasi arab kat saba...sekarang dah duk jauh ni terbayang nasi arab saba....

Kesuma Angsana said...

Kat sini mmg terbaiklah... !

Dee said...

x pernah try lagi hadramawt ni..tapi kalau mandy chicken mmg sedap kat saba tu sis..tapi kalau kambing khabsah tu ngan chicken magdug dee lagi suka kat al-rawsha..

Ratu Hatiku said...

xpernah cuba lagi Saba nnt nak try la.. :D

Rinna said...

Pernah makan kat hadramawt tuh sedap jugak laa.. nasi mandynyaa..

Comel saphhire ngan rambut gitu.. :)

Fizah said...

ramai kata sedap mkn kt hadramawt tu ek...

lieyalatif said...

Wow bestnye sis majlis buat kat situ...mkn sedap tuuu hehehehe...tu laa sis ramai bagi reviee kate sedap kat hadramawt...tp lieya x test lagi...tingin sgt nak makan sane...nak cube...selalu mmg makan saba je sbb dekat dgn putrajya kan....tp saba kat cyberjaya tubsis manjang full ....

Sapphire comey!!! Sweet tgk anak dare putih melepak ni berbj kurung....hehehehe

mamyharraz said...

salah satu tempat mkn wishlist sy.
bestnya dpt makan jemputan kt restoran ni..

comel sapphire posing :)