Tuesday, May 21, 2013

... korea & japan ...


As salam....

Semalam tekak tu teringinnnnnnn sangat nak bersushi.... tapi kannnn dalam my family ni...kalo nak geng sushi2 hanyalah with Aqua, yg lelain tak pandang....dan memandangkan dia masih berada di asramanya.... pandai2 lah cheq layan diri sendiri.... the rest dinner kat Burger King ...i tak makan... tapi balik singgah kat Max Value and beli readymade sushi kat situ....


Balik rumah masukkan dlm fridge dulu....dalam kul 11 lebih, dok ngadap ni..... tak menyempat2 dah nak letak atas piring bagai....memang tengok2 terus terkecur2 hahahahahaha..... memang layan habis aaaa..... sambil bersushi kita berdrama korea, You Are Beautiful ....isk isk isk.. buruk perangai sungguh....takpe...semua dah belayar dah time tu...tinggal cheq sensorang melayan diri :D .....

Yum yum yum..... rasa cam nak repeat bersushi malam ni ...hurrmmmmm....


12 comments:

lizz said...

memang best makan sambil layan cerita tetambah cerita korea...
teringin la nak layan citer ni..

ct rahani said...

dh lama x layan citer korea.. dulu2 masa bujang suka jugak layan.. hehe..
sedapnya sushi sis.. i loike.. :)

Lyn Yusoff said...

lama tak pekena sushi ni...
takde gang kat rumah.. anak2 buah semua kat U..

lieyalatif said...

alamak sis...minat kite same laa...heheheeh lieya pun hantu sushi...feveret lieya salmon tu...adoiyaiiii beketul2 pun leh telan...sedap bangat!!

lieya pulak seb baik mia n mija setekak ngan lieya...hasben mmg tak suke hehehe takpe laa yg penting i tetap menang majoriti wakakaakaak

i baru nak layan heartstrings ni sis...

Fizah said...

masa bujang kemain minat shushi n citer korea...skrg blh tahan je...tgk dae janggeum besttt..yg cintan cintun mcm dah tak kena jiwa...eheh

Dee said...

dee takleh telan lah sis..dah cuba..hehehe..

Kesuma Angsana said...

youre beautiful ni satu2 nyer cerita korea yang KA layan sampai kini hehehe

Ratu Hatiku said...

Xminat sushi...amboi sambil layan drama korea lagi..hihihi.. terbaeekk! :D

GreenJade said...

ferghhh selera eastern gitew..mkn sushi smbil layan hero heroin cun mmg nyaman tekak hihihih

Daddy Ziyyad said...

saya mmg tak makan sushi..saya rasa loya..hihih

:: Cik Viva :: said...

Saya suka giler cite you are beautiful tu...

wahida said...

saya adalah tekak jawa....kesian saya, dah try byk kali makanan jepun ni, tetap tak leh masuk....huhu...