Thursday, May 9, 2013

... hari ni ...



As salam....

Hari ni ...

1) cheq ngantuk sbb bangun awai ingat nak kena outstation... baeekkk nya keluaq rumah lepaih subuh, tup tup big boss call ckp cancel..... lega gak lah tapi kalo habaq awai-awai dak tak lah terkocoh2  pepagi buta....

2) cheq breakfast nasi lemak....lama tui tak pekena nasi lemak pepagi... sedap betui rasanya padahai nasi lemak singgit tu....

3)  sat sat lagi cheq jengah blog kengkawan naaa.....

4) cheq dok sembang *dlm wechat* dgn group UiTM Arau, Perlis cheq, tu yang terbawa2 slang nie hehehehe...dgn geng Pelangi pun on gak ;)

5) sebenaqnya cheq tak dak idea nak ngarang entri...sbb tu keluaq citer merapu nie ...

Sekian aja lah....

8 comments:

Daddy Ziyyad said...

nasik lemak singgit tu la kadangkala, nasik lemak yg paling sedap berbading gi makan yg mahal2 kat restoren..:)

CikLily Putih said...

best sembang kat wechat, boleh anto2 icon kan

farra8979 said...

xde idea pun leh ngarang cenggini kakak... ok ler tu... ^^

eima said...

bab tak yah pi OS tu paling besh ..kan kan

Dee said...

ler..patah balik ke sis? nti jgn lupa whatsapps or sms address ye..thx..

LYAfrina said...

hehe..merapu2 pon dh jd 1 entri kan..
owhh..kat sini dh x jumpa nasi lemat rm1... kalo ada pon rm2.50.. harga makanan kt kemaman mmg mahal nebeng

Kamariah Awang said...

Hehehe... merapu2pun ma baca jugaklah sampai habis...

Kesuma Angsana said...

amboi bercheq2 pulak no hehehe