Tuesday, May 7, 2013

... cadar barbie ...


As salam....

Lepas gi mengundi..... me dating dgn Sapphire ke Aeon Wangsa Maju..... shopping lite2 jer tapi ini amoi sudah berkicau-kicau minta belikan cadar barbie..well, gegirl kan haruslah pink + barbie gitu.... masa sale haritu offer kat dia nak ke tak...dia lak jual mahal tak nak....now nak... i said boleh if ada diskaun...kalo no diskaun...tunggu je masa sale hehehehehe...kejam tak ibu dia....

And memang rezki dia lah sebab ada diskaun......Rege asal RM150+ tapi after diskaun 70% dapatlah dalam RM46.....


Baru je pasang, tak menyempat-nyempat dah.....terus dia lompat naik happy....


Dari minat mickey mouse bagai...now stage minat Barbie lak....signs of her growing up kan :) ......


14 comments:

lieyalatif said...

Comeyyy sgt...lieya pun sis dah dlm 3 kali beli cadar kat aeon bile sales ni...dari beratus dpt puluh2 jek...berbaloi gitu kan sis....

Lepas ni sapphire leh start collect barbie doll plak sis...tgk gaye sapphire ni cermat orgnye....

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah murahnya.. cantik pula cadar tu..

eima said...

wahh gegirl mmg tak leh pisah ngan barbie kan..murah larr RM46 je ....cantek

Daddy Ziyyad said...

harga cadar/comforter ni mmg pelik kan...Sekali dia sales, sampai 70% !! Tu pasal saya beli set comforter bila sales...hehehehee

Kniedaz said...

lama tak membeli cadar..dok pusing-pusing guna yang ada...raya tahun ni ble tukar kot ^_^

Lyn Yusoff said...

comey n cantik sis..
nak belikan tuk my niece gak lah..
sure dia suka

lizz said...

cantik sama la anak kiter...sara tu pun suka barbie...

SYANI said...

Cantiknya cadar.. kalau Aleeya tengok ni harus dia pun nak jugak...

Kesuma Angsana said...

hehehe anak pompuan gitulah !

farra8979 said...

ololo... so cute. me oso like pink. ^^

MaMa Rey said...

wahh..murahnya..untung beli ada diskaun..

happy betul dia terus baring rasmi cadar dia hehe

atty's said...

berbaloi lah mmg murah after less..unty dengki nie :)

Puan Ninie said...

cuteeeeeeenyer :)

Amanda Suria said...

Cantiknya...anak dara I suka hello kitty....