Tuesday, May 28, 2013

... birthday ...


As salam....

Last Saturday me went to rumah my kezen.... birthday anaknya Adele & Adhara, tarikh berbeza a few days tapi celebrate sekali ...I went dah lewat pun...after Sapphire's art class.... acara potong kek dah settle masa we sampai...kek pun dah tinggal separuh....

Tu lah Adele & Adhara...Adele is 5 and Adhara is 3 but she is soooooooo petite kan... nampak cam 2 jer.... Theme nya "Rapunzel" tapi Adele pakai baju Snow White hurrrmmm???... Adhara lagi lah...my kezen cakap, kejap jer pakai custom...sempat lah amik gambar potong kek lepas tu dah ngamuk2 soh tukar baju...hehehehehe....

Tu je pics yg i amik.... bukti we went *ihiks*.... selain nye lebih baik i simpan camera/hp, dok sembang2, makan2 lagi best...lama tak kumpul jumpa sedara mara gitu lah jadiknya...

Have a lovely tuesday.....i still bercotiii yipeeee!!!


7 comments:

Ratu Hatiku said...

Comelnya Sapphire,Adele & Adhara :D

Amiha Ayu said...

Sapphire mu semakin anggun sis... very anggun! :)

Lyn Yusoff said...

comeynya tiga2 tuh..
wahh best nyer kak holiday...

lieyalatif said...

sedap name budak2 ni sis...secantik orgnye hehehehehe..sapphire mcm biase laa mmg sentiase cantik n comel di mate aunty lieya...cute gaun sapphire...masuk dgn kulit putih gebus die tu...

betul tu sis...amik gambar lebih kurang, lepas tu ape lagi, borak sambil makan2 laa baru best kan hehehehe

Dee said...

sapphire nmpk besar sis dari dorang2 tu..hihihi..like big sister..cute je dorang bertiga tu..

atty's said...

dress sapphire cantik sangat

Nana Liena said...

yang kecil tu comel.. ^^