Friday, April 26, 2013

... the words ...


As salam...

My mood earlier pagi tadi sangat ok.... datang ofis tup tup tup someone managed to spoil my mood hurmmmm....

Tu lah kan....kekadang tu manusia bila beremosi, cakap tak berfikir....

* pics credit google *


Aaarrgghhhh sebenarnya malas nak fikir coz i tau kata-katanya tadi is because dia marahkan orang lain and lashing it out at me but the words hurt ....


* pics credit google *


Tak pe lah... let things cool down dulu kan.... right now....

* pics credit google *


Life goes on and now i'm ok.... sib baik dah jumaat kan....then it's the wiken..... take care ouls and have a great weekend....



14 comments:

Daddy Ziyyad said...

Selagi boleh...kita jangan benarkan suasana/org lain cemarkan mood kita...Kita kawal mood kita :)

Fizah said...

sabarrr jelahhh...ye dak? ;)

Ratu Hatiku said...

Paling xsuka bila jd situasi mcmtu.. sabor jelah ya...

mamyharraz said...

ingat weekend sis.
lupakan org tu.

Lyn Yusoff said...

be patient sis..
biasalah lumrah hidup..
have a great weekend sis

Ati Masrif said...

salam,

kata2 umpama pedang tapi

bila kita memaafkannya
utk kebaikan kita sendiri
kerana dapat melepaskan bebanan
yg kita tanggung...cewahh

Cik Sara said...

coooollll....

Sabar ye kak!

Rinna said...

Mmg spoil moodkan tak pasal2 kena marah laa plak.. sabo je laa..

nini said...

sabar sabar dan sabar.....=D smile

lizz said...

kekadang memang gitu...geramkan..sabar jerla...

MaMa Rey said...

sabar je lah Rasp..

❤Kamsiah❤ said...

follow & isi tabung,moga tuan rumah hepi ya..:)

Cho Zila said...

tarik nafas.. memang menci tau orang mulut tak reti jagani...

aswadz said...

biasa la tuh. kdg2 org yg bercakap tu guna lutut.