Monday, April 1, 2013

... White Gold & Lullaby ...


As salam....

Dah pun masuk bulan april...cepat je kan masa berlalu....

Moh kita berwangi-wangian di pagi isnin ni.... Bukan beli perfume body ya...perfume utk rumah & bilik opisku....


Beli kat opismate....regenya 1botol RM10, besar nya lebih kurang ibujari je tapi baunya semerbak mewangi....ada macam-macam bau tapi i like yang ni dua, White Gold & Lullaby...White Gold letak kat opis, Lullaby letak kat rumah...Slalunya bila persekitaran wangi, mood pun mesti ok kan....

Alrighto, mood dah cantekkkk, jom kita kirja..... have a pleasant monday ouls and take care.......


10 comments:

Daddy Ziyyad said...

Kat rumah saya letak Ambu Pur tu je...hihih

farra8979 said...

penah la jugak nampak orang pakai tapi x tau diaorg beli kat mana. ^^

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni !

eLLy said...

emmm wangiiiii ... sampai ke sini y0u :p

kin said...

papa kin ada beli, mmg wangi sangat

Lyn Yusoff said...

mane nak beli tuh??

nieda said...

Wow mesti best bau rumah

Myra Jay said...

Myra pakai gak, letak dalam kereta.. wangi je ;)

ch@ said...

Ermmm...wangi. Hihii...
Rmh ada freshner ni segar je baunya kn? Tapi for me, pls say no to lavender. Psl morning sickness preggy kn auny. Peninggg.

zahidahwahid said...

bestnya... wangi2 memang mood baik jadinya... hehehe