Thursday, April 11, 2013

... pe'el ntah apa-apa ...


As salam...

Sebelum apa-apa, i nak cakap, yabedabeduuuuuuuuuuuu...eh eh tak lah nak bagitau, ahkak cuti ye hari ni & esok...Cuti bekerje gitu, dekat2 je, not obersea pun but i heeepppi *wink* yg kejenya SH, ahkak mengekor bercuti je lalalalala ... last week tau je dia kena outstation ni, terus akak pun offer diri folo and paksa dia amik cuti 1 hari .... bab-bab mengatur keje noti gini serah lah kat ahkak :)   Dengan itu diumumkan tak dapek ler nak berBW... entri untuk 2 hari ni adalah autopublish ....

Today, al kisah budak nie dgn milo....


Dia tak suka minum milo...dari baby sampai now memang dia tak suka minum milo...ntah ler naper... TAPPPPIIII kalo diodernya air milo dinosour @ air milo tabur cam kat atas tu, tang milo tabur tu dia yang bedal, air nye ibu dbkl dia lah yg habiskan.... pe'el ntah apa-apa lah kan....

Tu je lah nak stori pun....

Take care ye uols....


14 comments:

Lyn Yusoff said...

happy holiday sis...
bestnyer

Dee said...

peliknya sapphire ni ye..hehehe..so, kalau beli milo..ratah jelah gamaknya ni..minum xmoh..

btw..enjoy ur holiday sis..

ainnoraini said...

bercuti mmg seronok.
Saya pun tak sabar jugak ni nk bercuti bln depan..

GreenJade said...

hepi holiday sis..bestnye coci2 mata2 gitu

tabiat sapphire sebijik mcm anak buah saya ni sis. tp anak buah saya susu cekelat suka pulak..aihhh

eima said...

sedap sgt kot mkn milo tu .. huhu

anak2 ai pun sama tak suka minum milo ... mayb sbb manis ngan lekat kat tekak kot...air masak jugak fav tak pun teh bunga

Ratu Hatiku said...

bestnya bercuti.....
hihihi....kalau ratah milo saya pun suka.. :D

Kesuma Angsana said...

oklah selamt bercutyi & menghappy2kan diri yer

lieyalatif said...

amboi sis...kemane cuti2 tu....mesti best...lieya pun kalo ade peluang ikut laki mmg ikut....lagi2 cuti byk lagi kan leh le jalan2 heheheeh

hahahah comel gelagat sapphire....pandai die...milo die bedal air bagi kat mamanye hahaahhaha....redha jek la sis...so lepas ni kalo makan luar sila laa paham2 share air ngan sapphire heheheeheh

LYAfrina said...

haha..same cam asya gak ni... slalu suh buat air milo, biar milo butir-butir..mknanya milo tabur la..

lizz said...

dia suka ratah yang habuk2 tu ek...
memang sedap...sama ngan anak2 saya jugak tapi dier minum milo..milo tabur tu dia ratah dulu lepastu baru minum milo sampai licin...

zahidahwahid said...

suka meratah milo rupanya... happy holiday sis...

mama ila said...

ooo...xsuka milo yer..rugi tau...hehehe..tapi yg serbuk suka pulak ek..

Nora Karim said...

milo tabur mmg nampak sedapp... heheh tapi saya bukan peminat milo... saya penggemar nescafe... tapi kalau en hubby order milo tabur... mmg saya tumpang sekaki... ;)

ch@ said...

Alaaaa tak gengla canni. Aunty ch@ ratu milo, hehee.