Tuesday, April 16, 2013

... Langkawi : Arrival Day ...


As salam ....

Morning all....Le't follow this lil' girl on her short vacation in Langkawi...Warning : entri banyak pics ye...

Kali ni pegi naik flight, Everyone Can Fly maaaaa.....

Flight pagi kul 7.30am..dia bangun kul 4am and in a very goooood mood sbb tau nak gi holiday kannnn...ponteng tadika 2 hari ok....tadika leh ler ponteng-ponteng, dah masuk school nanti kena strict skit ler....


Sampai je, sila gi sewa kete utk gi jalan ek.......

We sewa kete Honda City...disebabkan SH dah pegi sana masa LIMA...dia gi sewa kat orang yang sama yang dia sewa kete time LIMA tu and dapat a very good deal...


Ok jom jenjalan.... Suasana tenang je sebab pegi hari khamis and not musim cuti sekolah plus awal pagi kot.......


Memandangkan tak de orang time ni...this lil' girl nak pose extra skit...


dah pose skit lagi......


Dah dah jom follow to our actual 1st destination....eh esok lah sambung ek.... rasa cam banyak lak gambar hari ni....

Take care ya......


12 comments:

Lyn Yusoff said...

syoknya jalan2 sis even short trip

lizz said...

waa Sapphire seronoknyer dier...dapat cuti2...kemain posingnyer tu comel sungguh...

lizz said...

waa Sapphire seronoknyer dier...dapat cuti2...kemain posingnyer tu comel sungguh...

~aSHa~ said...

akak gi 5 beranak bulan depan

lieyalatif said...

Oooo sapphire diam2 pi langkawi ye....mane cekelat aunty nih heheheehh...

Adoiiii comel posing silang kaki tu sis...cute sgt! Senang keje u sis....suruh je sapphire pose tau2 tinggal snap je dah dpt pic budak comel...

Sis pegi x underwaterworld....sapphire mesti suke dpt tgk fish....x sabar tu next entry kemane laa sis jalan pastu ...

Ati Masrif said...

assalamualaikum rasp,

kalau tau nk pi holiday..tak tido pun ok jek..hehe

sapphire dah makin besar dan makin cantik
bole...jadi model kapal layar :)

Daddy Ziyyad said...

gi langkawi ni, mmg berbaloi time bukan public holiday/weekend...semua benda dpt mudah, murah ;)

Kesuma Angsana said...

mmg best langkawi ni !

GreenJade said...

ade beli cekelat kat auntie x ni Sapphire? hihihi

best nye jenjalan bukan peak season ni sis..dpt bargain gile2 tau..hihihi

atty's said...

langkawi ni pergi byk kali pun,tetap besh..

Ismaliana Sulaiman said...

sgt2 suka n3 ni sbb tgh buat survey nak pi b'cuti ke sana nxt yr (laaaaaaaaa..lama lagi rupanya huhuhuuu) mcm nak minta je sis no hp pemilik kete honda tu.. :)


x sabar nak tunggu nxt n3...

zahidahwahid said...

mesti akak sampai masa saya dah balik ni.... kalau tak sempat nak jumpa kat langkawi... huhuhu