Wednesday, April 3, 2013

... jam pelangi ...


As salam....

Yeah... dah dapat jam pelangi ku yg ku order.....


Cantik tak?  Baik cakap cantik sbb i loike sangat-sangat the design..jam avon je pun tapi kalo hati dah berkenan tak kisah lah brand, mahal or murah kannnn........TAPI it's actually not for me, for Emerald...unless dia takmo then ibunya dengan relaaaanya nak sangat-sangat amik alih menjadi pemilik jam ni ngheheee....hopefully dia tak nak lah kan hahahahhahaampagas nya ibu....

Ok lah have a colourful day uols....


18 comments:

eima said...

nice... tali die tu cantek

Yati Ali1 said...

sy pun baru aje tgk katalog avon ni dan berkenan kat jam tu jugak!

lizz said...

cantik...colorfull...sesuai dengan emerald

anis abdullah said...

suka gak tapi tak suka pakai jam haha

adianiez AIDA said...

cantik nyer!!!!
aida da 2-3 bulan tak shoping kat avon. da tak dpt katalog... sedih!!!

lieyalatif said...

Keh keh keh sis ni siap pakse soh ckp cantik heheheh...tp mmg cantik pun....fresh gitu kalernye...mood ceria kalo pakai nih hehehehehe

Ingatkan tuk sis rupenye utk anak....kang nyesal sis baik order due hahahahhahah

GreenJade said...

hehe saye pun dh tangkap 1 sis..habuan lapar mata aje pung..hihihihi

Daddy Ziyyad said...

cantik! serious! ;)

eLLy said...

saya pun ade... meh suruh geng pelangi beli sorang satu :-)

wahida said...

sila pakai jam ini di waktu gathering bersama pelangi...heheh...

atty's said...

cantik sgt sis..warna pelangi tu buat cantik , mcm kek lapis

Kesuma Angsana said...

cantik pulak kalerful cenggitu yer !

Dee said...

cun sgt!

ch@ said...

Sgt cantik. Kita br nk tgk coach corak mcm tali jam ni. Suka2.

mamyharraz said...

cantik sgt sis.
i love avon dulu dan kini.best.

Ratu Hatiku said...

Cantik..jam Avon bagus tau tahan lama... :)

zahidahwahid said...

santik... nak satu... hehehe

hainom OKje said...

Betul biar pun kata tak cantik tapi kalau dah suka lantaklah.... janji cantik dimata kita haha