Monday, April 22, 2013

... Happy Birthday Emerald ...


As salam....

Lum habis lagi me nak citer pasal Langkawi kan.... tapi today nak bagi laluan kat citer lain sbb malas nak sambung citer Langkawi....

Nak wish Emerald



Today is her birthday....Semalam visit dia kat asrama....she wanted a camera.... katanya ibu beli yang paliiiiiiinnnng murah nye camera... iyelah nak bawa ke asrama... at least katanya kalo hilang tak lah ralat sangat.... and she is happy with her gift...



So my darling Emerald...hepi birthday, jangan noti2 sangat, skit-skit boleh.... enjoy your student life... study hard and smart... play hard and smart too... and jangan tinggal solat ye sayang...Semoga menjadi anak yang solelah, berjaya dunia dan akhirat, aminnn..Ibu loves you sooooo much.... Happy Birthday Love....



14 comments:

wahida said...

hepi beday emerald!!

semoga jadi anak solehah dan be a gud girl okeh!!

Dee said...

happy birthday emerald..belajar sungguh2 and jadi anak yg solehah ye..

lieyalatif said...

Wahhhhh seronok emerald dpt present yg diidamkan ....u mmg mama yg sporting sis...hehehehe....seronok laaa emerald bergambar sakan sis dgn kawan2 hehehehe

Selamat hari lahir emerald .... Semoga menjadi anak yg bijak, sihat dan berjaya dunia akhirat....semoga cemerlang dlm pelajaran ....

sW33tdARLiNG said...

happy burfday to you.. kat mana lagi nak cari anak yg tak demand gini...? hehehe

lizz said...

Happy birthday emerald moga panjang umur murah rezeki...moga jadi anak yang baik n cemerlang yek...

Lyn Yusoff said...

happy birthday!!!

Kesuma Angsana said...

amin2,,, doakan yg terbaik untuk emerald dunia & akhirat yer .. happy birthday dear

Ratu Hatiku said...

Hepi besday Emerald. Semoga menjadi ank yg solehah... Amin

zahidahwahid said...

happy birthday.... jom snap2.. hehehe

LYAfrina said...

happy birthday emerald.. smoga trus bjaya dlm pelajaran ya....

wah.. untungnya kecik2 dah dpt kamera

nieda said...

Hepy birthday

mamyharraz said...

Happy Birthday emerald :)

atty's said...

happy birthday emerald,semoga menjadi anak yg solehah,berjaya dunia dan akhirat.amin.

Rinna said...

Happy belated besday emerald.. Moga jadi anak yang solehah.. yer.. :)