Thursday, April 25, 2013

... free gift milo ...


As salam....

Stok kat rumah i mesti ada cereal nestle fitnesse ni.... sebulan 3 kotak gak ler mesti habis....


Yang syioknya now ada free gift milo less sweet 3 in 1 ni lak.... jimat bajet, tak yah beli stok milo bulan ni....i bought 3 kotak cereal, dapat 3 pek milo ni....berbaloi-baloi kan kan kannnnn......

13 comments:

Ati Masrif said...

cereal fitness ni jenama apa..yang?

utk diet yek...nak diet jugak!
sedap tak :)

Kesuma Angsana said...

wah bagus tu !

Ratu Hatiku said...

Ya..berbaloi-baloi..... :D

4feet8 said...

sy suka milo bila lapar. tapi lepas email pasal milo, dah jarang minum milo kat pantry..

4feet8 said...

sy suka milo bila lapar. tapi lepas email pasal milo, dah jarang minum milo kat pantry..

wahida said...

berbaloi2 ni...

lizz said...

bagus jugak promosi gini jimatkan...
boleh buat milo tabur ni

ainnoraini said...

milo mmg kesukaan saya dulu kini dan selamaanya....chewahhh...mcm tak ada air lain plk yee...

Dee said...

eh..berbaloi lah..balik ni mesti rembat..

cikpia said...

macam menarik... nanti nak beli gak la..... errrr, tapi takkenyang makan cereals. hehe..... #kuatlantaknakmampos

Yati Ali1 said...

Bagus akk promosi cam ni...nestle kena byr ni!

edrina said...

Sis, cereal ni kegemaran kami sekeluarga..mmg hari2 bekpes ni di hari bekerja..x pernah jemu :). Satu kotak tahan 2 hari jer.. esp yg colour purple ni..mmg sedap sgt kan!

CikLily Putih said...

bestni... beli kat ne