Thursday, April 4, 2013

... food wajib ...


As salam....

Kalo ke Carrefour..ooopss silap AEON Big...gerai wajib singgah is kiosk Daily Fresh ni utk beli food wajib Sapphire, waffle choc deluxe with peanut butter & chocolate...I lak suka corn in a cup...sedappppp...  


Sampaikan kakak tu dah kenal w'ouls... nampak je muka i or sapphire terus dia sendiri yg sebut menu tu hehehehhee...Tapikan Sapphire bukannya makan semua tu abis...makan half je...ibu dia gak ler yg terpaksa menjadi "DBKL" habiskan....see camne ibu dia nak diet *alasan semata kan*.....

Wokez....taking cares uols.....have a gorjes thursday :)

21 comments:

Lyn Yusoff said...

kat rumah ni pun suka nau pg daily fresh.. sejak open kat giant 5 minit dari rumah tu.. kemain tiap2 minggu pg..

Kniedaz said...

kadang-kadang suka gak makan waffle..suka peanut butter..yum yum

wahida said...

eh, sama lak ngan anak2 saya...suka peanut butter + chocolate...

kalau anak saya si abang tu pulak tak cukup satu, di pow pulak waffle si adik...hahaha...

Rinna said...

Wafle sedapnyaa makan panas2kan.. :)

Dee said...

mmg kita ni 'dbkl' lah sis..nak buat camno..hahaha..

lizz said...

sama la nagn anak saya suka makan waffle gak...dierang makan habis tak sempat maknyer nak mintak sikit...hehe
*carefour dah tukar aeon big kan cam susah je nak nyebut aeon big tu...hehe

ainnoraini said...

makan masa masih panas2 mmg sedap...

Daddy Ziyyad said...

saya suka corn in cup dia :)

Kesuma Angsana said...

hehehe mcm saja je tekak kita ni !

zahidahwahid said...

tak pernah try beli waffle kat daily fresh....

4feet8 said...

daily fresh ni sy salu singgah yg kat dalam maju junction. suka wafer dia. cuma, kdg2 jagung yg budak tu masak selalu tak berapa bes..

farra8979 said...

nyum2... sedapnya!

Cho Zila said...

kat tmpat akka takder daily freshni.. tapi der gak orang jual2 cam gitu.. memang wajib kena pow ngan anak2...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

LYAfrina said...

hihi..pelanggan tetap ni..
mmg bdk2 suka mkn waffle.. lg2 kalo coklat tu.siap jilat jari

Kamariah Awang said...

Kalu tengok makanan sedap, lupa nak diet yer Rasp... Hehee..

Amanda Suria said...

suker waffle..nak2 yang choc campur peanut...alahai..tetiba terasa nak makan waffle...

sW33tdARLiNG said...

yesss now dah tukar AEON Big gittew.. me plak kat wangsa maju best beli sundae McD je jawabnya

GreenJade said...

saye suka waffle cekelat + peanut butter..nyammmm

hainom OKje said...

kalau anak OKje suka butter ngan kaya....samalah ngan maknya... hehe

ch@ said...

Sedap. Beli skali dgn kaya ball.