Tuesday, April 2, 2013

... cempedak ...



As salam...

Kisah di satu petang di hujung minggu.... cempedak yg dibeli dah masak....


Before and ....

After, ready to eat *separuh je ni...sepinggan lagi dah selamattt*


Yum yum yummeeehhhhhh......dah macam hidang kat pirahna...letak je zrappp zrruupp zraaappp settle hehehehehehhe....

Alamak, teragak lak nak cari cempedak goreng makan petang....kat opis mana nak cari kan hurrmmm...


25 comments:

lieyalatif said...

Ya Allah sis!!! Terliur hokey!!! Terliur!!!!

Tgk gambar je ni hah tp lieya dah tersnif2 bau cempedak goreng....peberet ni....tepung garing2 fuhhhh mmg sedap laaaa....kalo lieya, dgn biji2 gigit makan sekali hahahahahah.....kemain kuning cantik isi tuuu....

sisdee said...

favourite aiiiii hihi
now umah mil dah tak musim..nk beli mmg mhl gakkan...

Ratu Hatiku said...

sedapnya...cantik2 isi cempedak tu..

lizz said...

ermmm sedapnyer terliur...teringat2 baunyer tu...saya kalu balik kampung mak selalu masakkan goreng cempedak...

Kniedaz said...

Alahai sis...dah lama teringin nak makan cempedak goreng tapi tak jumpa cempedak lagi..kecur air liur hari ni huhu

wahida said...

huwaaaaaa....kenapakah tayang n3 mcm ni? kenapa kenapa????

Lyn Yusoff said...

tak boleh makan.. angin.. kang sakit kepala

anis abdullah said...

adesss sedap giler cempedakkkkk

*SiRibenMerah said...

ssedaaaaaappppp.. my fav neh...

Rinna said...

Sedapnyaa cempedak goreng..nie.. :)

Daddy Ziyyad said...

Memang berbaloi baloi goreng sendiri kan, puas makan...kalau beli yg siap goreng, mahal, cenonet pulak tu..hahaha

Amanda Suria said...

sedapnya cempedak..tp tu la..SA x leh makan cempedak..sure semput...

Cho Zila said...

alamak sedap wei.. kalau dapat makan la ni gak ehm sedap nyer...

Dee said...

lama tak makan cempedak goreng..sedap tp dee selalu tercekik..hihihi..

NUNU EERA said...

alamak.. sedapnye.. tpi hubby xleh bau cempedak la.. :(

Kesuma Angsana said...

Adik cukup minat ni cempedak goreng!

atty's said...

feveret i ni cempedak goreng

nieda said...

Kt bandar cempedak goreng mahal.. Teringat masa kecik2 duk kg, tak heran sgt dgn cempedak ni. Merata- rata ada. Bau cempedak goreng semerbak.

mama ila said...

nak sikit..sedapppp nye!!!!

Kamariah Awang said...

Kalau digoreng lama sampai biji dia masak... pun sedap dimakan.. Lemak rasanya...

Myra Jay said...

Sedap dan terliur..

Dah lama tak makan ;D

adianiez AIDA said...

my feveret!!!!

GreenJade said...

telan air liur aje lah pun...uhuhuhu

ch@ said...

Waaaah mmg yummy. Xde plak jual dedekat sini.

zahidahwahid said...

terliuq ah tengok cempedak ni... sedapnya...