Tuesday, March 5, 2013

... sunny sunday ...


As salam...

On sunny sunday lak, Sapphire ada kelas ganti for her art class...so from 11-12.30 ke art class dulu....then me attended  2 jemputan :  a wedding &  a birthday ...

1st gi wedding dulu kat Kota Damansara.....


After wedding, ke Selayang pulak for birthday anak opismate ku....
Sampai dah lewat, sessi potong kek dah settle so we jez makan-makan and lepak2 wif friends.....fesyen rambut Sapphire pun dah bertukar, dari ikat rambut dia nak pakai hairband lak......

Masa nie memang cocer very the panas.... ikutkan cocer tak nak kemana-mana...nak dok rumah je tapiiiiii sebab both tu kawan baik i so ku redah gak ler.... peluh tak yah cakap lah, dah macam dok sauna rasanya....memang me asyik minum air je lah...makan tak seberapa dah pun....

Lepas tu, i went to my aunty E's house and stayed sampai malam....Tolong-tolong jaga makcak i yang sakit tu.... giliran aunty E i jaga tapi as usual lah... we anak-anak buah akan selalu datang untuk tolong-tolong apa yang boleh....makcak i tu andartu, so memang harapkan adik-adik dia and anak-anak saudara dia yg jaga.....Ni hari dia...hari tua kita ntah camna pula.... So, selagi ada termampu, kita tolong lah dengan ikhlas kan.....

Ok then...jaga diri, jaga kesihatan and have a lovely tuesday.....


14 comments:

Ratu Hatiku said...

Cantiknya Sapphire ikat rambut..

Amanda Suria said...

comel Sapphire..nasib kita la ada anak gegurl..sure nak melawa sepanjang masa...

Lyn Yusoff said...

cantiknyer hairband dia..
panas2 ni, kids suka pakai baju sexy skit..
klu tak berpeluh2.

Kesuma Angsana said...

cantik sapphire.. mmg panas sungguh lah sehari dua ni !

atty's said...

comeynya sapphire..
semoga makcak cepat sembuh ye.
betul tu sis,kita x tau ari tua kita mcmana pulak kan

Dee said...

makin hari makin comel sapphire..

moga makcak u cepat sembuh ye sis..dan apa yg kita korbankan hari ini adalah sgt berharga..karma sis..insyaallah..anak2 bila tengok gini dorang pun nanti bisa menjaga kedua orang tuanya..eh..tercakap Indon lak..hahaha..

Dee said...
This comment has been removed by the author.
Dee said...
This comment has been removed by the author.
Dee said...
This comment has been removed by the author.
lieyalatif said...

betul sis...weekend lepas mmgpanas lain mcm...lieya pun takde mood nak keluar....seb baik sapphire sis pakai kan baju mcm tu so takde laa die rimas kan....budak2 ni aktif, kalo cuace panas sikit siap le bepeluh2 kan sis...kesian nanti...

comey hairband sapphire tu sis....alah budak cute pakai ape pun tetap cantik heheheeheheh

siannye makcik sis...kite same2 doa agar beliau sihat kembalik yeak sis...

sis, i layan secret garden heheheeheh...org lain dah tgk berjaman dah hahaahahah

nieda said...

Cute sgt sapphire..pkai apa2 pun tetap comel..mmg panas pun lately ni

MulutPayau said...

comelnya sapphire.....

zahidahwahid said...

wewit!!! si gadis comel ^_^

nurHeart said...

already a big girl ya.. u are so preety, sweetheart :)