Wednesday, March 20, 2013

... quilted carpet ...


As salam...

My 1st quilted carpet.... selalunya ni cadar kan tapi ni memang carpet... bahagian bawahnya ada material yg  non slip tu, berbiji-biji gitu......


I suka sangat-sangat.. Sapphire pun suka this carpet, katanya, "rasa dia best lah".... Macam nak beli satu lagi untuk tukar-tukar... Regenya after diskaun is RM200...Sesapa yg pandai buat quilt untung oooo, leh buat sendiri kaaaannnn  :D...

Ok then, have a lovely wednesday uols.....




15 comments:

Lyn Yusoff said...

leh baring2.. hehhe

eLLy said...

my 1st... lepas nie mesti ada 2nd, 3rd kankankan..

GreenJade said...

cantik lah sis.mcm syg pulak nk guna hihihi

Amanda Suria said...

haah la...cantik...kalau ada kaler pink pun ok kan?

eima said...

lembut tak ...

Kesuma Angsana said...

dulu2 mmg mak KA buat sendiri ni.,. dan sgt cantik!

Cho Zila said...

best.. best... akak dulu penah buat sendiri tapi kecikjerler.. best gak yerk...

lieyalatif said...

Cantik sis...kaler pun sweet jek....

Betul tu sis, kalo pandai buat sendiri mmg untung...tp lieya ni mmg tangan x leh pegang jarum benang ke ape so jgn harap laaa hahahaah

Daddy Ziyyad said...

dah bestnya kalau pandai buat, boleh buat bisnes..:)

Dee said...

cantiklah sis..i pun berkenan..nak basuh pun senangkan?

wahida said...

cantik...akak beli kat mana ni?

Nora Karim said...

eh menarik juga quilted carpet ni... jarang tgk yg karpet punya..

Anonymous said...

Beli mn

mamyharraz said...

cantikkk.
sy pun suka quilt nih..
padalah dgn harga dia kan sbb mmg lawa.

zahidahwahid said...

cantik.... nampak memang macam lembut je tu... hehehe