Wednesday, March 27, 2013

... patah kunci ...


As salam....

Oh.. patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi


Tetiba pagi ni kita nyanyi lagu Shila Amzah ek.... nak citer kunci grill rumahku patah pagi tadi... kuat tul i kan cam hulk gitu nak buka pintu pun leh patah kunci isk isk isk....


Panik 10 saat jap, terus menyengih pikir leh EL lah kan sbb tak dapat keluar rumah hahahahahhahaha alasannnnnnn  ..... SH xde, dia dah bawa kunci satu set ... tetiba leh lak teringat memang ada lagi kunci spare kat dalam rumah ....


Melepas lah nak EL hari ni hahahahhahahahahahahahaha....

Ok lah have a gorjes day today......


17 comments:

Lyn Yusoff said...

hahaha..
klu tak dah boleh EL kan..

Amanda Suria said...

cis...apesal leh teringat ada extra kunci..kalau x boleh sambung tido..kan?

Kesuma Angsana said...

hehehe boleh lah nak ber EL sebab kunci yer !

Ismaliana Sulaiman said...

tgk tajuk n3 ni td dah t'sengih2 sendiri sbb saya pun penah patahkan kunci grill umah ni (umah sewa lak tuh..) & masa tu suami jauh nun kat kedah... panik kejap sbb dah t'kunci dr dalam..

last2 buat muka x malu call tuan umah minta tlg dia buatkan duplicate kunci..huhuu

Puan Mimi said...

haha kuat tol sis sampai leh patah.. besi tuuuu. pasni kene duplicate 2-3 buat spare.. heheh

ErNa said...

adehh..mcm mana bleh patah n sempat lagi tu pk nak EL..hehehe

4feet8 said...

hehe.. sy pun kdg nak buka pintu rs mcm nak terpatak pusing kuncinya. terutama pintu opis..

anis abdullah said...

sudah kena juga....

eima said...

seb baik ade kunci spare klu tak .... abis la ... hehehe

Ratu Hatiku said...

hihihi..... nsb baik ada kunci spare.

Reena Onn said...

Patutnya buat-buat lupa ada kunci spare je Kak Rasp. Oppsss!!! Hahaha!

Ecah Mashuri said...

hahaah... nasib baik ada kunci spare. mesti panik kan wktu tu..

lizz said...

sib baik ader kunci spare...terselamat el ...hehe..kalo tidak kan rugi cuti...

my all said...

sabor je la...
mcm mana sampai boleh patah tu...ekekek....

zahidahwahid said...

kenapa akak tak buat2 lupa pasal kunci spare tu, boleh EL.... hehehe

Nora Karim said...

hahahah niat tak baik tu... terus teringat pasal kunci spare yea.. heheh

ch@ said...

kahkahkah, lawak akak ni tau. kunci tu reput kot kak. hahaa, pasal kita pun pnh je jadi cenggini. tu yg skrg bila sangkut sikit kena cari bantuan. parah kalau terjadi.