Friday, March 29, 2013

... ole-ole standard ...


As salam......

Dah jumaat dah pun.... cepat je masa berlalu...cuti sekolah pun dah nak sampai ke penghujungnya kan...

SH's back from Langkawi semalam... dah balik langkawi tu haruslah ada ole-ole standard....satu bag cekelat :D


Bukan takat ceklat je.... satu bag hasil gamat pun ada....


Semuanya ni bukanlah hak milik kami sekeluarga....bercampur dgn ole-ole utk opismate SH....pagi tadi i kat SH, "B dah macam santa claus bawa beg besar ole-ole nak distribute kat your friends"  ...hampagas nye wife kan hehehehhehe...bila lahhhh nak gi langkawi...dah dekat 3 tahun i tak jejak sana...hurmmmm...

OK lah, have a sweet sweet friday and enjoy your weekend...take care...

15 comments:

Kniedaz said...

Sama la kita sis..aritu borong coklat utk ofismate n family..saya bagi2 coklat kat kawan2 waktu rehat kol 1 haritu..lampu semua diorang padam..memang jadi santa klos plak kejap hehehe

ch@ said...

kita pun kirim hersheys pd kwn yg pergi langkawi tu. byk sgt coklat karang, smua ke auni. minah tu mmg hantu jajan.

Ida Naziri said...

coklat n gamat mmg wajib beli klu ke langkawi

Amanda Suria said...

bestnya pi jenjalan

Ecah Mashuri said...

Waa bestnya g langkawi.. ecah rasa nak g lagi sbb nk borong coklat.huhuh...:)

rATu kEBaYA said...

bestnyer langkawi.... baru ni sepupu g langkawi.. dia bagi sedozen minyak gamat n sepeket coklat...

GreenJade said...

hehe sama lah sis..dh 3 thn x ke sana..dh gatal2 poket & kaki ku..hihihi

betul la sis..kalu berjalan ke langkawi sure meriah beg dgn sovenir & cekelat jek.

..majority lak utk kwn2..kdg2 check blk utk diri sndiri ade la 2 3 ketui jek..hihihi

sW33tdARLiNG said...

i've never been there.. lagi kesian.. bila laa nak pi nii...?

Sharinginfoz said...

Coklat memang semestinya

Reena Onn said...

Ok tengah bayangkan Santa Claus Malaysia... Alamak! Lariiii.... Hehe

wahida said...

akak...bak mai daim sebungkus...heheh...

4feet8 said...

gamat kat sana byk jenis sgt. sampai pening taktau mana yg ok.. hehe

zahidahwahid said...

saya tak pernah lagi pergi langkawi.. plan next week, hopefully jadi....

MulutPayau said...

banyaknya coklat...
Pergi Langkawi mmng tak sah kalau tak de coklat ngan mnyak gamat....

Kesuma Angsana said...

p langakwi x sah klu xde coklat & gamat kan hehehe