Thursday, March 14, 2013

...Matta Fair ...


As salam....

Matta Fair 2013 akan bermula esok, 15 - 17 mac.... sila siapkan fulus yg mencukupi okez hehehehehe....

* gambar credit google *

So, apalagi, on your mark, set go lahhhh.... sebelum terjah tu lebih elok uols aim destinasi pilihan holiday uols.... lebih senang gitu... sebab if no specific destination, mau sehari suntuk dok situ sebab rambang mata :D  Pesanan penaja kepada sesiapa yg nak pegi 'shopping' tu...i tak kisah mana2 destinasi yang uols nak bagi i... i rela you ngehehehehehe....

Have fun fun fun planning your holiday and have a fun fun fun thursday :D

22 comments:

kazmyra afkar said...

wah bestnya.. nak pi bandungggg!!!

Cho Zila said...

nak pergi tapi malas nak bersesak2 ngan orang.. boleh...

eLLy said...

esok me ade.. lusa tulat me takde.. so klu datang esok calling2 lah eh :p

Ratu Hatiku said...

mcm biasa mst ramai org kan :D

Kniedaz said...

buat yang kaki jalan, memang best la

Lyn Yusoff said...

mmg nak terjah MATTA fair ni...
tunggu!!!!

mamyharraz said...

ohh dah sampai mattar fair..
hmm sy tak planning memana buat masa terdekat ni..sbb hati susah..susah hati ..

GreenJade said...

I nk bg tajaan home sweet home seumur hidup utk sis..hihihii ok tak ok tak?

best nye..x sabo nk terjah.

Puan Mimi said...

kita mmg nak terjah matta fair ni sis.. nak cari hotel ke TUT.. heheheh

Kesuma Angsana said...

mmg sesak giler lah ni!

zahidahwahid said...

holiday to sabah this coming april macam terpaksa dibatalkan je... huhuhu

lizz said...

ok sabtu ni nak pergi...

4feet8 said...

MATTA FAIR kena letak deposit kan.. kenapala dia buat tengah2 bulann.. mmm

Ismaliana Sulaiman said...

alahai jauhnya nak ke sana sis... :)

hujung bulan ni (cuti sekolah) plan nak holiday ke cameron je bawa anak2... org lain dah 3-4 kali pegi lia baru hegeh2 nak ke sana hehehee...

rATu kEBaYA said...

bestnyer.... tapi tulah tgh bulan.

Dee said...

i nak gi tgk pakej to terengganu..hehehe..

Rinna said...

Tak pernah lagi pergi matta fair nie.. cam best jer.. :)

nieda said...

Wow ini sudah bagus. Mulalah nk mengecek cik huby

nini said...

bestnya....kalo holiday dengan family lagi best =D

wanie amerie said...

syok2..kalolah dkt, nk je sy terjah matta fair ni..

Nora Karim said...

nak gi tokyo....!!!

Amanda Suria said...

jom terjah...rancang percutian anda...