Friday, March 15, 2013

... korea ...


As salam...

Citer lama dah, last month kot...tapi disebabkan no idea but got picture only boleh lahhh jadi bahan blog kannnn hehehehe....

Ni pics bonda ahkak *chomei lak tgk bondaku gitu hehehehehe* with my nieces semasa berholiday ke korea wif family abangcik i (2nd bro).

Bonda dah pegi...bila lak anaknya ni nak merasa kannnn.... katanya sejuk tak hengat donia time ni, -10 kalo tak silap...brrrrrrrrrrrrrr....

Of coz lah ada ole-ole from her & family abgcik i *wink*...


Walhal dah pesan tak yah beli, jez nak FM je...tetappppp dapat gak kannn :D well, "kamsahamnida omma, oppa, unni" ..... tak dapat pegi dapat tengok pics and dapat ole-ole pun kira ok lah kannnnnnnn...

Sesapa plan nak ke korea or mana-mana...don't forget....Matta Fair 2013 dah bermula today till sunday ye.....

Take care, have a beautiful friday and enjoy your weekends my frenzzz....


18 comments:

*SiRibenMerah said...

kita neh bila nk g korea?? huwaaaaaaaaa~

4feet8 said...

Waa..besnya.
tapi, belum ada nak gi korea lagi sbb nak gi China & Thailand dulu.. hehe

Cik Sara said...

pergilah kak... best! eheh..

zahidahwahid said...

aih! seronoknyalah pergi holiday... have a wonderful weekend sis ^_^

Lyn Yusoff said...

jom korea!!!

eLLy said...

wah dapat stokin ganam gitu ...

Sis jom kita wat ganam style!!

Daddy Ziyyad said...

Psy Gangnam style pun ada! hahaha

rATu kEBaYA said...

comei2 nyer hadiahnyer... paling comei gangnam syle tulah

lizz said...

teringin nak gi korea...

MulutPayau said...

Wahhhhh bestnya dapat g Korea....dah lama akak mengidam nak ke sana.....huhuhu....

Amanda Suria said...

SA tahun depan nak pi Korea....

Kesuma Angsana said...

x pergi pun, tapi msh dapat ole2 dari Korea kan, best tu !

Dee said...

stokin ganam tu cute wooo...leh ar ganam2 ngan sapphire..btw..u bila2 pun leh gi korea tu kan..hihihi..

mamyharraz said...

bestnya korea!
tempat idaman sy tu sis.

seronoknya tgk dpt pegang salji.

LYAfrina said...

wuhuuu.. bestnyer..
teringin gak ke korea sana

mamawaiz said...

bestnya...
bonda sis tu x jumpa artis korea ke?

lieyalatif said...

Sis!!! Lieya dulu x pandang korea ni tp sejak melayan drama korea ni terus berkobar2 semangat nak gi sane...lagi syok kalo pi musim ade snow kan...merase main lempo2 salji hihihihi

Nora Karim said...

bestnya dah sampai korea....!