Thursday, March 28, 2013

... king 2 hearts ...


As salam....

Aqua & Emerald kan skrang ada kat rumah sempena cuti sekolah... Dorang ni suka layan korea show Running Man yang memang daebak dan also drama2 korea.... Atas suggestion dorang, me skarang tengah syiok layan citer King 2 Hearts. ..Actually dah banyak gak drama me dah layan...mostly dorang lah  yang suggest....


Best gak citer ni, sinopsis kat sini .... Disebabkan anak-anak, ibu rela gitu terpengaruh....siap dorang downloadkan a few movies ke external hard disk ibu dorang tau hehehehehhehe....Amik masa lah untuk i nak tengok.... selalunya after midnight baru dapat layan sejam dua drama ni... kena pandai-pandai curi masa lah kan.....

Ok lah have a great day and take care....


12 comments:

farra8979 said...

mcm menarik jer sis? dah download cuma belum berkesempatan nak tengok. ^^

lieyalatif said...

Laaaa ye ke sis...selama ni anak2 laaa yg ajar ye heheheeh comel plak lieya bace....lieya plak kawan2 opis yg ajar n tolong bagi citer best2...melanguk laaa tgk sambil buat keje hehehehrh

Tu yg kalo x update blog ari2 tu sbb layan korea la sis...ni baru je lyn personal taste...org lain berjaman dah layan hahahahaha

lizz said...

saya pun baru nak berjinak2 ngan cerita korea..cerita korea ni best n pelakon nyer cantik2 kan...

Kesuma Angsana said...

KA malas nak layan takut terjebak korea lgi hehehe

Lyn Yusoff said...

rajin nyer sis tgk citer2 korea ni..

Cho Zila said...

kalau dah mula tengok rasa tak nak berhentikan.. oh korea....

zahidahwahid said...

royal guard eun shi kyung!!! hahaha

Kamarudin Kahar said...

I tgk drama ni sampai stress! Thd plot is certainly different from any other dramas eh! So tense and yet so endearing lah. Running Man kelakar giler










Kniedaz said...

dah berzaman tak layan korean drama..hehehe..
psst sis...memang nama anak-anak sis ni batu-batu berharga ke? ^_^

Nora Karim said...

oh bahaya kalau dah start tgk.. nanti tak jadi keje lain... hehe

ch@ said...

dah terjebak, mmg payah nak patah blk. mcm syg je kalau tertinggal satu episod. runningman klaka, abi pun boleh layan.

Reena Onn said...

Akakkkk... nak tumpang download masuk hard disk kita boleh???? Pweaseeee.... (nada cute)