Tuesday, March 19, 2013

... i am blessed ...


As salam....

A simple entri nak wish thank you soooooo much to my one of my sista........ Tak pernah ku sangka tru blogs i am blessed to have met so many many wonderful people .... Pujian ni pujian yang ikhlas from the bottom of my heart bukan pujian ada makna ya *ihiks*.....

Received this parcel from her yesterday....


And the contents :  a bag sesuai utk isi telekung and a book....

Syukur alhamdullilah selamat sudah ku terima...Thanks sooooo very much and yes i dah khatam buku ni semalam :)

Sebenarnya kan, memanglah rasa happy sangat-sangat and rasa taching gitu....tapi rasa malu pun ada tau.... Nak dibalas memang tak terbalas so all i can offer to all of you is jez my sincere friendship and doa semoga yang terbaik menjadi milik semua..... tu je lah yang i mampu hadiahkan to all of you.....

Again, thank you, terima kasih, kamsahamnida, arigato, danke....

By the way, today half day me out of ofis....insyaAllah by 12 i'll be back ok.... taking cares and have a lovely lovely day....


14 comments:

eima said...

hanya dr blog kan ... semakin hari semakin rapat wlupun tak penah bersua...

eima said...

hanya dr blog kan ... semakin hari semakin rapat wlupun tak penah bersua...

eLLy said...

Syukur.. i have you as My sista,My pelangi, My mak tiri :p

farra8979 said...

wah, nice sis... ^^

wahida said...

mmg dari blog mcm2 org kita kenal dah kan kak...

lizz said...

tu la untungnyer berblogingkan...

Daddy Ziyyad said...

Itu lah best nya ber blog :)

zahidahwahid said...

walau tak pernah jumpa, rasa macam dah kenal lama... hehehe

Rinna said...

Bestnyaa..dpt hadiah.. :)

Cho Zila said...

syukurkan di sini ramai kawan blog yang baik2 belaka.. kalau akak ada masalah kawan di sini selalu menenangkan hati...

Kesuma Angsana said...

seronokkan dapat kawan2 blogger yang baik mcm ni...

Amanda Suria said...

seronoknyaa..ada sesapa nak bagi SA?

Nora Karim said...

wah bestnya... mmg seronok friendship thru blog ni... lain sikit... ^_^

Shopaholic Mama said...

aaawwww.....Thank you Sis!