Tuesday, March 26, 2013

.... cari mood ...


As salam...

Today me macam no mood je... malassssss bebenor nak datang kirja....

So kena psiko diri ....



Today, SH pegi Langkawi utk LIMA ni...dia gi sana sampai khamis ni.....kan best kalo dapat folo hurmm...




Big boss takde, keje2 semua dah settle.  Terus hati rasa cam nak cuti jer tapi memandangkan no planning nak ke mana-mana, plus korum pun tak cukup so here i am at work tapi mood dah tertinggal kat rumah ....  

Ok lah, me nak gi cari mood jap :)


Have a happy tuesday ......

14 comments:

Kniedaz said...

Napa sis tak ikot? hehehe...kalau kena tinggal ni..mula la mood melayang layang..dok rumah je

farra8979 said...

me boss pun pegi. tp flight petang karang... kalau pegi leh beli choc kan... ^^

eLLy said...

ehemmm mencari mood untuk hari kamis ghupe nye... grrrrrrr :p

lizz said...

samala kiter mood menghilang...nak cuti tak dapat...datang kerja pun ala2 lemau gitu...

Ismaliana Sulaiman said...

smile sis... heheheee.. kdg2 mmg terasa mood m'layang2 bila di tinggal org yg di sayang :)

klu dekat blh i hantar sepiring scone sis... :)

mama ila said...

salam kenal..ila follow sini =)

CikLily Putih said...

kite pun dah mula malas nak keje nie.. iskk
senantiasa mencari alasan... uhuhuhuh

Lyn Yusoff said...

i feel so sleepy :(

tenku butang said...

heee.. ngantok..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

zahidahwahid said...

semangat!!! hehehe... ni pun tengah mencari mood nak buat kerja.. perasaan dah melayang nak balik rumah.... kekeke

Dee said...

mari cari time jumpa i..ada byk ni nak pass barang..huhu..leh i belanja u minum2..

Azian Elias said...

awatnyaaa... pi makan sana.. cari mood dgn makan lahh.

sW33tdARLiNG said...

i pun cam takde mood nak story mori dalam blog

Nora Karim said...

bestnya pergi lima... rugi tak ikut... :p