Tuesday, March 12, 2013

... bila free time ...


As salam....

Nowadays bila free time, selalunya lewat malam lah ... i layan drama korea  I Miss You @ Missing You  kat Maaduu ....


Dah nak masuk dua bulan gak lah tak habis-habis lagi.... baru episode 13 hehehehe...ada 21 episode je pun tapi disebabkan i ni bukan asyik duduk 24 jam ngadap sampai habis, tunggu bila ada free time je pun kan....

Ni lak antara buku-buku  dibeli semasa Pesta Buku 2013 bebaru ni....dibaca sementara menunggu SH ambilku pulang dari opis....


Almost done reading this true story...best citer dia.... Novel pilihan seterusnya.....

Banyak lagi buku yang lum ku settle .. Slow and steady lah kannnn....

Memang ambil masa lama sebab bila kat opis keje2 opis, bila kat rumah keje2 rumah lak....so pandai-pandai lah curi masa untuk diri sendiri :)

So, apa uols buat waktu free uols?


16 comments:

Amanda Suria said...

me kalau free time suka baca novel..koleksi pun dah giler banyak...

mamyharraz said...

sama lah kite sis.
ada je masa buku mmg teman karib.
i love reading.so much.

Lyn Yusoff said...

rajinnya sis layan drama korea
mcm my niece..
Lyn duk rumah tgk tv, tak pun tidur hahahah

Cik Sara said...

free time suka baca novel juga.. Tak pun layan cerita korea yang banyak-banyak dalam hardisk tu.. =D

Kniedaz said...

baca buku jugak sis!

Daddy Ziyyad said...

Buku " Across India on a bicycle " tu macam best la....nakgi cari

Kesuma Angsana said...

byk buku2 menarik tu, selamt membaca yer

Dee said...

i masa free main candy crush saga..hahaha..camana sis? buku banyak tak baca2 lagi ni..ekeke..

Ratu Hatiku said...

Baca novel jugak...dan layan citer2 yg tertinggal dkt on9 :D

Cho Zila said...

lama tak melayan bendani semua.. kalaulah diberikan kesempatan masa ingin gak akakni...

Ismaliana Sulaiman said...

masak2 je sis... :) x sempat dah nak baca2 buku....

Nora Karim said...

oh sama.. sama.. suka baca novel juga + buku2 motivasi.. kalau tak de buku dah nak baca, buat cross stitch.. heheh

lieyalatif said...

Lieya pun same sis heheheheh tp lieya baru berjinak2 layan korea so tgh khatam kan cite lame2 yg pemes mcm love rain, secret garden, boys over flower tu huhuhuhu

Respek dgn sis...amalan membace xpenah lupe...sbb tu anak2 sis sume bijak2...lieya ni bage magazine pun amik mase nak abiskan ...tak serajin zaman bujang dulu lah....huhu terukkan....

Myra Jay said...

MJ dah laaaaaama sangat tak layan Korean.. Bukan pe sekali terlayan kena terus melayan :D

zahidahwahid said...

dah episode 13 ke layan i miss you tu? saya baru je episode 8... tak sabar rasanya nak habiskan... free time suka layan drama korea and baca buku jugak ^_^
*tea for two macam best je... nak pinjam... hehehe

sW33tdARLiNG said...

tgk I Miss You kat viki.com lagi best... smooth jer