Wednesday, March 6, 2013

... bersanggul ...


As salam....

Katanya, "Ibu, i nak be cinderalla...i nak hair up macam dia" nak bersanggul.... ok boleh je....meh sini your 'fairy godibu' buatkan... ting .... tadaaaa....


Ooopss tak nampak ek sanggul tu...jap jap... kasi pose sisi lak...

Ok lah tu, dah malam pun bukannya nak gi dinner bagaikan hehehehehehe....dan bermulalah sesi dia verangan main jadi cinderella.....

Rambut Sapphire tak lah panjang sangat pun... lepas skit dari bahunya....boleh buat sanggul tu sebab ada 'hair donut' ni... dah beli lama tapi tak berpakai...now boleh lah pakai selalu .... gambar bawah is the 'hair donut' and how to use it....

* credit mr google *

Senang keje i, Sapphire pun satisfied ....


Ok lah then...enjoy your day and have a wonderful wednesday....


19 comments:

*SiRibenMerah said...

hamb0ii.. fairy godmother zaman moden.. zassss je terus siap.. ehehehehehe~

comelnya..

Kniedaz said...

Amboi...bergaya di malam hari la ni...hehehe

4feet8 said...

anak buah sy sebut nak rambut mcm kakak.. hihi..

Amanda Suria said...

kuat verangan mcm kaka dania eh sapphire....

SYANI said...

Boleh la Sapphire feeling2 Cinderella ye Sis..

Cho Zila said...

mak dia memang rajin... suka ler dia kan... mungkin betoi2 nanti kawen ngan anak raja...

Lyn Yusoff said...

comey dia.. sis pun rajin melayan..
lyn pun guna hair donut ni buat sanggul, senang

eLLy said...

hamboiii kalau ada clip bling blingg mesti mcm princess Jr :p

atty's said...

wah..cantiknya ..senang ye sis..guna hair donut.nak terailer

GreenJade said...

hamboi cinderella tecit ni..kemahin..tp nmpk kemaslah dgn hair donut tu sis..

gud idea ni boleh beli utk anak buah fomfuan ai sorang tu..rambut sejemput je pung tp asik request mak buah yg ini buatkan sanggul aje semedang..

cikpia said...

hehe..... senang gila!!! comey pun comey!!!

LYAfrina said...

olor..comelnyer.. dh mcm princess cinderella dah..kalo rambut pnjang blh la sanggul..

nini said...

comel la sanggul cenggini kan....mudah pun mudah...=D

lieyalatif said...

kelas sapphire....taste tinggi ni sis heheeheh...pandai dah demand nak melaram...bagus2..aunty suke...bertambah cute le awak yg mmg dah sedia cute ni sapphire oiiiii heheheeheh

mcm best plak tgk hari donat ni sis...nak cari laaa....sis beli kat mane...kalo rambut panjang mmg senang la nak pakai kan sis...kemas jek tgk hah....

mamyharraz said...

comelnya cinderella kecik nih posing
bun ni sy pun ada..
senang nak sanggulkan rambut hehe

hainom OKje said...

budak pompuan... macam macam yg diverangankan heheh

zahidahwahid said...

comeinya cinderella ni... hehehe

nurHeart said...

untung cik cinderella ni ade fairy godibu ye.. girls and princess mmg tak dapat dipisahkan :D

Myra Jay said...

Hehee, asalkan dia happy dan dpt verangan ala2 cinderella tu okla.