Thursday, March 21, 2013

... alert with her appearance ...


As salam...

Citer hari Sabtu lepas... Selalunya lepas art class we will go to asrama Emerald...tapi last week emerald ada kem and asked us to go and see her on sunday... Jadiknya, we planned, lepas art class nak balik rumah dulu, lepak-lepak jap, salin baju Sapphire then baru head out balik...tapi kita hanya mampu merancang.... jalan adalah sangat jam....On the spot, we changed plan, instead of balik rumah, we decided gi pegi ke One Utama.....

My lil' princess dah tukar mood tornado bila sampai One Utama....sebab katanya "this baju i pakai is for art class, not jalan-jalan, tak cantik"... kete dah park, pujuk punya pujuk punya pujuk tetap moody... dia tak nak keluar kete.... Nak tak nak, ibu ni terpaksa lahhhhh gi shopping pakaian dia ok dia ingat ibu dia ni chop duit kot....

See, nampak je cermin ni... terus she checked out her appearance with her new attire, tolak hairband & kasut lain nya baru ye...


Sengih satisfied lah tu ... melayang duit ibu RM50 utk sepasang baju ni tapi takpe lah, nak....asalkan dapat lah ibu ni berjalan-jalan kat OU and asalkan mood dia ok, ibu redha RM50 itu hehehehehehe...

See, pose the hengat donia *nampak pewut moncit dia ngehehehe*....



My oh my oh my.... dah besar rupanya anakku... dah alert with her appearance.... kenot simply pakai apa-apa dah....Well, anak gegirl kannnnnn...nak buat camne....lepas ni memang kena ada extra baju lah dlm kete for emergency cases cam gini kannnn....

Well, have a gorjes thursday darls...



# jawapan untuk soklan2 pasal quilted carpet i semalam : 
insyaAllah ada rezki adalah 2nd one kot,
ada different designs and satu tu bunga2 english kaler pink,
salesman tu kata leh masuk machine so kiranya senang dibasuh lah kan,
beli kat kedai yg jual barangan quilted di Ampang Point
and yes ianya lembuttttt....


22 comments:

mamyharraz said...

tu tanda dag big girl sapphire ni
dah ada ank dara u sis ;)

semakin ayu lahaiii sy tgk pwinses sis ni taww cute!

lieyalatif said...

Hahaahahahah comel gelagat sapphire!!! Tu la sis, anak dare sis dah pandai melawa so xleh dah nak pandai2 tukar plan heheeheh kang tuan puteri kecik melenting kang heheheheh

Alahaiii sis, cantik comel cute sgt sapphire dgn outfit die tu...nampak fresh n sporty...suke legging tu...naik terus seri kecomelan sapphire yg mmg sedia comel tu....tak tahan posing tuuu!! Kemahin silang kaki youuuuu!!! Hahahaha

Kesuma Angsana said...

anak gegirl mmg gituler.. hehehe penampilan kena jaga kan , kalau x saham turun nanti !

Lyn Yusoff said...

tu lah dia anak dara..
mmg pandai bergaya...
*eh dah mcm pantun dua kerat lak* :)

wahida said...

comel sapphire..pandai bergaya...

geram tgk dia...pandai dah baju mana nak bawak utk art class, baju mana utk jalan2 ye...mmg class...heheh...

meh auntie cium sikit...

Daddy Ziyyad said...

amboi, kena ada attire khas tak kalau nak ajak dia lepak2 kedai mamak? hihihhihi..

she is so adorable :)

kazmyra afkar said...

wahhhh poseeeeeeeeeee kalah akak.... hahaha

lizz said...

cutenyer Sapphire...caraposing dah macam model...

Cho Zila said...

memang pandai dia bergaya.. admire ngan budakni tau... mesti mak dia tak kurang bergayanyekan... mana tumpahnya kalau tak kenasikan...

4feet8 said...

hehe.. amboi posing..
err.. sy pun sehari boleh banyak baju. baju solat baju lain, baju basuh kain guna tgn(handwash) baju lain, baju masak baju lain..

eLLy said...

dah besar lah anak dara ini!

MuMMie BeRRy said...

so cute Sapphire, kecik2 dah pandai bergaya n posing2...

LYAfrina said...

wah comel dia..dh pndai bgaya & jaga pnampilan ye.. auntie pon suka tgk dressing dia

Elya Roza said...

kecik2 dah photogenic!ehehehe

zahidahwahid said...

amboi possing dia... hehehe... memang sis kena prepare siap2 baju extra kat dalam kereta... hehehe

eima said...

amboi kemain ... demand betui .. besar nanti mmg pandai jg penampilan ni ...silap2 jd cam jeannie may tu

NurWanZ Abd Halim said...

Bebudak sekarang nie pandai cari baju yg depa berkenan..kita pilih x bekenan aja hihihi

sw33tdarling said...

ohh dah pandai bergaya.. leh join sis in-law kat umah tu yaaa

Rinna said...

amboi2..anak dara nie dah pandai bergaya.. cantik plak tuh..

cewahh gaya duduk pun.. sgt laa cutenya.. :)

Shopaholic Mama said...

Such a hottie pose! woot woot!

Anonymous said...

The experts said that the strong consumer demand,[url=http://www.japanprada2013outlet.com][b]PRADA アウトレット[/url]
the luxury brand on the one hand control production to raise prices, on the other hand, in order to maintain or expand their market space, and profit margins, and the shrinking of the U.S. and European markets and the strong momentum of the Chinese market for luxuryproduct prices brought momentum.
Burberry last year's,[url=http://www.jppradaoutlet.com/#621][b]プラダ バッグ トート[/b][/url]
profit warning for the entire luxury industry worried that industry growth will slow, yesterday afternoon PRADA no doubt in the HKEx announced preliminary sales figures for the 2012 financial year for the luxury industry into a booster. Reported Group net income for the financial year ended January 31, 2013 amounted to 3.297 billion euros ($ 275 billion), an increase of 29% compared to fiscal year 2011, calculated at a fixed exchange rate, the Group's sales increased by 23% . Earlier luxury suppliers LVMH announced last year, scores quite well last year Group profit rose into sales rose 19%, sold more than 4.4 billion euros (equivalent to 37.428 billion yuan). Although the results are beautiful, but the renewed rise in the price, Yesterday, there was news that the LV will once again raise prices by 4% to 15% range.
Asia-Pacific region contributed a growth rate of 33%.[url=http://www.japanpradaoutletonline.com][b]PRADA[/b][/url]

PRADA filing shows retail channel sales 82% share of the Group's total sales amounted to 2.664 billion euros,[url=http://www.japanprada2013outlet.com/#26326][b]PRADA 財布 新作[/b][/url]
an increase of 36% compared to the fiscal year 2011, an increase of 29% at constant exchange rates.[url=http://www.jppradaoutlet.com/#79][b]PRADA[/b][/url]
The report pointed out that business growth is mainly affected by the PRADA and MIU MIU brand business growth of 33% and 16%, respectively, compared with the previous fiscal year driven.
The reporters found,[url=http://www.japanpradaoutletonline.com][b]プラダ[/b][/url]
the Asia-Pacific region has become a major sales regions PRADA outside Europe, the contribution of sales growth rate of 33%, while in Europe, in addition to the growth in sales outside Italy 36%. The earnings report also noted, PRADA to open 78 new stores in fiscal year 2012 to 461 outlets as of the end of January 2013, the total number of.
[url=http://www.japanprada2013outlet.com/#32657][b]トート プラダ[/b][/url]

ch@ said...

mmg cun anak dara akak ni. posing mcm retis korea dah. comel.