Monday, March 4, 2013

... aktiviti sabtu ...


As salam....

Panas sungguh cocer sabtu and ahad lepas kan.....

Kalo leh nak dok dalam ekonnnnnnn semedang...tapi apakan daya a few things me kena settlekann.... so summarize aktiviti sabtu ku... gambar limited sebab utama malas :) ....

Kul 8am dah kuar rumah ke Shah Alam...spend half day wif aqua... breakfast & lunch with him.... Lepas tu, hantar Sapphire art class kat Taman Melawati, 2-3.30pm... after that me shoot ke Bangi....buat apa kat Bangi...me gi 'overhaul'...

* gambar hiasan semata credit en google *

Jauh tul perjalan nak gi berurut kan...adik SH & wife rekemen, katanya best makcik tu urut.... Well, disebabkan i nie dah pernah berurut dengan 3, 4 orang dah so what i can say, is biasa2 je....SH cakap pun biasa je..... tapi respek tul tengok nenek tu...umur 80tahun tapi macam 60 tahun... masih tegap and sihat....

We had dinner at bandar baru bangi, a chinese muslim restoran, Restoran Haslinda Sim Abdullah....and the menu for the nite...

Portugese Chicken

Beancurb masak apa ntah dah lupa nama....

Sotong goreng tepung

Overall, sedap laahhh..... sapphire pun soka.... nak nak beancurb & chicken tu....
Syukran....we finished segalanya by 9.00 pm gitu....

Masuk-masuk kete...cik kak ni pun zzzzzzzzzzzzzzz kepenatan..... kesian dia...keluar dari pagi sampai malam kan....

So, tu je lah overall citer hari sabtu... tiring tapi best,,,,

Have a lovely day uols, take care.....

14 comments:

Amanda Suria said...

citer sabtu ada banyak..tgh cari kekuatan untuk buat entry..

sW33tdARLiNG said...

i ada satu penyakit, tak puas berurut skang ni... ada 2 org tukang urut, 2-2 tu pun i rasa mcm tak puas. or actually myself yg sebenarnya ada problem?

zahidahwahid said...

berurut hari tu tak best... tak sedap langsung.... ada sorang nenek tu je yang best... selalu jugak urut dengan dia... tapi tak tahulah hidup lagi ke tak nenek tu coz dah lama sangat tak pergi kampung dia....

Kniedaz said...

bab berurut tu memang heaven la...lama tak berurut..huhu..makanan pun nampak yummy

Lyn Yusoff said...

lyn pun kepenatan hari sabtu..
dgn panas nyer...hanya Allah saja yg tau

Kesuma Angsana said...

tulah pasal.. x tau knp weekend lepas panas sgt !

Cho Zila said...

memang sangat panas.. sangat rungsing duk rumah rasanya.. kebetulan tak gi mana lak minggu lps....

CikLily Putih said...

lain kali klu makan kat Haslinda sim mintak salted egg squid, sanGat2 terbaek ooo

Rinna said...

Sedapnyaa nengok makanan tuh.. :)

mamyharraz said...

cuaca skrg mmg panas sis..sy tgg jer bill for sure naik mencanak sbb 24jam ekonnn hadoii habislaaaa bajet utk bayar letrik je bulan ni.

sedapnya menu tu semua.
lena sungguh ank dara tu tido :)

MaMa Rey said...

kesian sampai tidur kepenatan..
bestnya p berurut..rasa sengal2 badan hilang terus..

GreenJade said...

wahhh padat betul schedule wiken dia..sian dak tecit tdo kepenatan.

mmg btol sis..nowdays cocer panas..selalu dlm aircond pun x seronok gak..sakit2 sendi...sian baby..

atty's said...

meleleh airliur i nengok menu Portugese Chicken,nampak shedappp sgt sis

nini said...

walaupun hanya gambar perhiasan, tiba2 badan saya pun rasa alangkah bestnya kalo ada orang urut...gituuuu