Wednesday, February 20, 2013

... malaysia pun ok per ...


As salam ...


Tak dapat gi holiday jauh, kat malaysia pun ok per ....cantik gak kannn.....

16 comments:

InaAchik said...

oyeahhhhhh!!! setuju!

lieyalatif said...

melaka!!!

betul tu sis....kat malaysia pun byk tempat menarik....kalo nak listkan mmg berderet2 le nak tuliskan...syok bercuti kat negara sendiri sebab tak yah nak pikir pasal makan minum halal haram bersih...dah sah2 terjamin senang nak cari kan sis....

SyaNa said...

dalam malaysia pun best sis
byk tempat yg lawa2

Puan Mimi said...

betul tu sis, saya sokong. sebenarnya kat mesia ni, mmg banyak lg tempat yang kita tak terokai.. nak2 kat pulau2, pantai2, mmg cantik2

Kesuma Angsana said...

betul tu... mesia antara the best place dlm dunia

eLLy said...

yeszaaaa... tapi klu percutian kat msia pun kena berbelanja sampai beribu2 baik kita terbang keluar nogori jer kot hihihi

Daddy Ziyyad said...

betul!

Pulau2 di Sabah tu antara yg paling best di dunia! Gua gua di Sarawak...tu semua saya tak sampai lagi! hahaha

Amanda Suria said...

kat mana ni...aisey...cantik giler...

GreenJade said...

betul la sis..kat Mesia pun byk tempat2 best..sebut aje..pulau...gunung..bukit..sungai..byk tempat best... :)

Munnafendy said...

jgn kata luar..malaysia pun tak hbis pusing lg!

Ismaliana Sulaiman said...

ehhh...mcm tau je tempat ni :) dekat dgn umah lia ni sis.. bila pi melaka???

malaysia mmg indah...

Dee said...

mmg cantik sis..sbb tu teluk intan pun i pegi..hehehe..

u tya food aritu kan..x pedaslah sis..biasa2 je..pedas yg boleh tahan..telur asin dia rasalah telur asin tp tak masin sgt..sedap..

anis abdullah said...

hotel sebelah kiri tu kawan cakap 1 malam RM700.00 mahal jugak tu.. kalau ada best deal, maybe boleh rasa menginap semalam dua.

Kniedaz said...

ya ya...banyak lagi tempat menarik dan cantik di Malaysia yang saya tak pergi ^_^ (Melaka best!)

Chibi Maruko said...

very the setuju, tetambah kalau balik malaysia feel cam pegi melancong lagi hehehehe

zahidahwahid said...

cantik! cuti2 malaysia ^_^