Friday, February 22, 2013

... kabuki calendar 2013 ...

As salam....

"Kabuki Calendar 2013" ni i dapat awal January semasa delegasi Jepun datang melawat my big bos.. Kabuki is a classical japanese drama dance .... so gambar2 dalam ni mostly watak-watak yg muncul lah kot dalam tarian drama tu....


Tapi i tak bawa balik rumah sbb rasa cam tak kena lah dengan jiwa i...


Seram lak tengok gambar watak-watak kabuki utk bulan Jan & Feb ni kan... dah ler tu, cuti dia tak sama dengan kita...dia ikut Japan nye coti2....

Sayangkan.....pemberian hadiah yg tak dapat dimanfaatkan.... Rasa rugi je...dia bagi 2 keping...1 i dah bawa balik bagi kat my chinese neighbour so 1 nie dibiarkan tergantung cam kat 1st pic tu kat opis i...

Today ahkak coti 1/2 day... esok kazen SH nye wedding so petang nie nak gi tolong-tolong lah.... my PIL pun sampai petang karang.... gonna have a busy weekend sehinggakan tak dapat nak join aktiviti pelangiku huhuhuhuhu....

OK lah have a great wiken and take care tau!


13 comments:

rATu kEBaYA said...

busy wedding ni seronok sis... yang lebih seronoknya bila dapat jumpa sedara-mara jauh.. riuhlah jadinya...

Cho Zila said...

busy weekendler ni.. yang penting leh makan sedap... leh jumpa2an... leh sembang2an... akak suka tu...

Ratu Hatiku said...

Takutnya tgk muka kartun2 tu..

Kesuma Angsana said...

wei memang seram sejuk lah gambar2 tu hehehe

Daddy Ziyyad said...

eh, tapi unik lah kalendar tu...kalau saya, saya letak kat rumah..ekekekeke

Amanda Suria said...

Bidak tgok sure menjerit ni...

nini said...

kalau kawan saya mesti suka..sebab dia fanati jepun....hehe

nurHeart said...

o my.. tak leh pandang lama2 lukisan tu.. seram jadi nye

have a wonderful weekend, sis!

mEiZ SHA said...

ave a great weekend too sis..:)

Kamariah Awang said...

Ma pun rasa tak sesuai gambar2 gitu nak dibawak masuk kat dalam rumah... Hehehe...

zahidahwahid said...

selamat berkenduri....

hainom OKje said...

betullah .... macam seram je muka2 dia tu heheeee

edrina said...

sis, saya pun takut tgk muka2 tu hahaha